Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

kriptografik’te Beste Uyanık’ın Konuğu Erce Arslan Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Beste Uyanık’ın sunumuyla gerçekleştirilen kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik’te bu hafta Beste Uyanık’ın konuğu Erce Arslan oldu. Erce Arslan; Elliott dalgaları ile teknik analiz üzerinde Bitcoin’in 10 yıllık grafiğini inceledi.

Neler Konuşuldu?

-Beste Uyanık Erce Arslan’a ilk olarak “Elliott dalgaları nedir, neyi temsil eder?” “diye soru yöneltti:

Erce Arslan “Elliott dalga prensibi, finans piyasalarında piyasa döngülerinin incelenmesi ve tahmin edilmesinde kullanılan bir teknik analiz yöntemidir. Aslında Elliott dalga prensibini bu şöyle özetleyebiliriz insanların borsaya insan psikolojisinin borsaya olan matematiksel bağlamda hali diyebiliriz. Yani psikolojik bir şeyi matematiksel olarak formülize ederek hep aynı patenleri görürüz. Genel çerçevede “Dürtüsel Dalgalar” ikiye ayrılıyor. Bunlar itki ve diyagonel dalgalardır. “Düzenleyici Dalgalar” ise üçe ayrılır zikzag, fiat ve üçgen düzenlemeler” dedi.

Beste Uyanık ise konu ile ilgili olarak şunları ekledi:

Beklentileriniz çok yüksek. Kasım ayı genelde iyi bir grafik çizerdi bize baktığımız zaman, doğduğu yıldan bu yana kadar Kasım ayında – 7 ile kapattık ama 2021 yılına baktığımız zaman temel analizci olarak; 2021’de hiçbir bir hedefin tutmadığını görüyoruz. Aynı zamanda FED daha çabuk faiz artıracaktı ve tahviller olacaktı daha iyi gidecektik şimdi ise bir Omicron varyantı ile karşı karşıyayız. Yani temelde de bunlar gerçekleşiyor.

Yazar: Sena Karakılıç

3 projede 100 milyon dolarlık kilit açılımı

Kripto projeleri ApeCoin, Aptos ve Optimism’de bu ay 100 milyon dolarlık token kilidi açılacak. ApeCoin, APE token’ının dolaşımdaki arzında yüzde 11 ile en büyük artışı görecek. Optimism’in OP’si ve Aptos’un APT’si sırasıyla yüzde 3 ve yüzde 2 oranında artacak. Aptos, Optimism ve ApeCoin’de dev kilit açılımı Token Unlocks’a göre, ApeCoin DAO’nun yönetim token’ı olan ve ...

Bağlantıyı kopyala