Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Free Token (FREE) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Free Token (FREE) kripto paraların kullanımının küresel ölçekte artmasını hedefleyen yenilikçi ve cesur bir projedir. Esasında Free Coin (FREE) olarak bilinen bu proje kullanıcılar arasında Free token olarak da anılıyor. Projenin temel hedefleri arasında kripto para ekosistemini genişletmek ve geliştirmek var. Buna göre bütün kripto paraların kapsayıcı niteliklerde olması sağlanacak. Free token’ler küresel para piyasalarının dijital hale gelmesini destelemek için tasarlanmış kripto paralar olarak da ifade ediliyor. Bu yazı boyunca Free token’lerden ve kripto para piyasasına katkılarından bahsedeceğiz.

Free token (FREE), kripto para piyasasına yeni adım atanlar için tasarlanmış bir token’dir. Free token’ler düşük fiyata sahiptir. Projenin internet sitesinde yer alan verilere göre düşük fiyatlı olması bu kripto paranın gerçek büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Bu düşüncenin fazla mantıklı görünmediği söylenebilir. Piyasadaki düşük kripto paraların satın alınması gerektiğine yönelik yanlış bir kanı bulunduğunu ifade edebiliriz. Bazı projelerde düşük fiyat erken satın almanın belirtisi olabiliyorken bazen de fiyat yalnızca rakamlardan ibaret olabiliyor. Fiyatlanma teknik olarak kripto paranın piyasa değeri ile arzı arasındaki oranla ilişkilendirilebilir. Bu bağlamda Free token ekibinin savunduğu düşüncenin doğruluğunu sorgulamayı siz kıymetli okurlarımıza bırakıyoruz.

FreeTokenNedir

Free token kullanıcıları destelemek konusunda ekosisteme faydalı olabilecek bir amaca sahip. Kripto paranın çeşitli cüzdan ve borsalar tarafından desteklendiğini görüyoruz. Her yeni başlayan kullanıcı için ücretsiz bir şekilde ve çok düşük bir finansal riskle kripto para alım satımını tüm yönlerini öğrenmek mümkün olmayabiliyor. Ekibin iddilarına göre Free token bu iş için ideal bir para. Yeni başlayanların yanı sıra deneyimli kripto para kullanıcılarının da Free token geliştiricileri tarafından unutulmadığı belirtiliyor.

Free Token (FREE) Ne Zaman Çıktı?

Free token (FREE) Nisan 2018’de Avrupa ve Asya’da bulunan bir grup gönüllü tarafından piyasaya sürüldü. Free token Seyşeller adlı bir ada ülkesinde merkezlenmiş FREE Crypto Ltd tarafından destekleniyor. Projenin teknik gelişimini bu şirketin tesis ettiğini görüyoruz. FREE token Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC) ve Tron’da (TRX) bulunan çok blok zincirli bir kripto para olarak dikkat çekiyor. Merkezsiz finans (DeFi) alanında hizmet veren bu proje kripto para ekosistemini geliştirmeyi hedefliyor. Free token ekosisteminin resmi bir merkezi yönetim kurulu yoktur. Ağ hakkında alınacak kararlar, çeşitli Free token Telegram gruplarının yöneticileri tarafından görüşülür. Böylelikle topluluğun ağ hakkında alınacak kararlar konusunda doğrudan nabzı tutulmuş oluyor. Free token projesinin küresel, bölgesel ve ulusal ölçekte aktif Telegram grupları bulunuyor.

ree

Free token üzerinde çalışan tüm insanlar ücretsiz gönüllülerdir. Ücretli pazarlama teknik ve yöntemlerinin hiçbiri kullanılmıyor. Free token (FREE) ekibi nüfus üzerinde maksimum kullanıcı sayısına ulaşmak ve projeyi kontrol edebilecek kripto balinalarından kaçınmak için harici yatırımcılar olmadan projeyi başlattı. Görünüşe bakılırsa herkesin haksızlığa uğramadan hareket edebileceği adil ve merkezsiz bir ekosistem meydana getirilmek istenmiş.

Free Token (FREE) Fiyatı Nedir?

Free token ekosisteminin temel unsurlarından Free token’lerin fiyatı aşağıda yer alıyor. Aşağıda bulunan iki başlık aracılığıyla FREE token’lerin en güncel fiyat verilerine ulaşmak mümkün. Projenin detaylı bir şekilde kripto para topluluğuna tanıtılması için ekip bir takım tanıtıcı evraklar hazırlamış. Proje hakkındaki aramak isteyeceğiniz her türlü bilgi burada yer alıyor. Free token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceği ile ilgili veriler de bu evrakta bulunuyor. Buna göre piyasaya toplamda 10 trilyon adet FREE token sunulacak. Bu miktarın şimdiye dek neredeyse tamamı (%99) dolaşıma dahil edilmiş. Yani piyasaya yeni Free token’lerin girmesi toplam arza göre küçük bir oranda gerçekleşebilecek.

Free Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 FREE token [mcryptocoin=”ATARI” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. FREE token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ATARI” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. FREE token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ATARI” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ATARI” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Free Token Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 FREE token [mcryptocoin=”ATARI” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle FREE token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,000026 dolarla kaydetti. Bununla birlikte FREE token yılın en düşük seviyesini ise rakamla ifade etmesi güç bir seviyede belirledi. Dolaşımda bulunan Free token sayısı fazla olduğu için bu kadar düşük fiyat seviyelerinin görülmesi oldukça doğal.

Free

Free Token (FREE) Nasıl Çalışmaktadır?

Free token (FREE) token projesi kendisine çok sayıda kullanıcı bularak büyük bir ekosistem meydana getirdi. Ekosistemdeki kullanıcılar projenin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlıyor. Free token projesi piyasaya yeni katılacak kullanıcıların rahatlıkla ekosisteme uyum sağlamasını istiyor. Böylece kripto para piyasasının daha kolay gelişeceğini düşünen ekip kolay kullanımlı bu kripto parayı gündeme getirdi. Free token Ethereum (ETH) altyapından faydalanan bir ERC-20 token’idir. Bu durum kripto paraya çok sayıda avantaj sağlıyor.

Free Token (FREE) Nasıl Satın Alınır?

Free token (FREE) belirli kripto para borsalarından satın alınabiliyor. Gate.io, PancakeSwap, Uniswap, ProBit Global veya FMFW.io FREE token’e ev sahipliği yapan borsalardan. Kullanıcılar çeşitli kripto paraları kullanarak bu borsaların herhangi birisinde Free token satın alabilecek. Elbette kullanıcıların kripto para yatırımı yapmadan önce bu piyasanın riskler getirebileceğini hesaba katması gerekiyor.

Yazar: Ömer Uçar

Çin’de USDT İle Maaş Ödemesi Yasaklandı

Kripto para birimleri konusunda sert yaptırımlarıyla bilinen Çin’de kripto para birimleri ile ilgili yeni bir yasaklama geldi. Bir Çin mahkemesi, ülkenin dijital varlıkların dolaşımına ilişkin genel yasağını gerekçe göstererek Tether (USDT) kripto para biriminin maaş ödemesi için kullanımını yasakladı. Çin, Tether (USDT) İle Maaşları Yasakladı Çin’in yerel haber sitelerinden Beijimg Daily’nin haberine göre, Chaoyang merkezli ...

Bağlantıyı kopyala