Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

AWS Kesintisi Coinbase’i, Binance US’i ve Robinhood’u Etkiledi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amazon’un bulut bilişim birimi AWS (Amazon Web Services), geçen salı günü bazı web sitelerini ve hizmetlerini kapatan bir kesinti yaşadı. Yaşanan AWS kesintisi aralarında Coinbase‘in de bulunduğu bazı borsaları etkiledi.

AWS Kesintisi ile Coinbase ve Binance US Etkilendi

Amazon Web Services (AWS) web sitesi üzerindeki bir bildirim, belirli API’ler ve AWS Yönetim Konsolu ile ilgili sorunlar yaşadığını belirtti. Bu sorunlar AWS’nin kuzey Virginia’da barındırılan ana ABD-Doğu-1 bölgesini etkiliyor, bu nedenle tüm kullanıcılar kesinti yaşamayabilir.

aws kesintisi coinbasei binance usi ve robinhoodu etkiledi 2

Salı günü başlayan kesintinin çoğunun hafifletildiği söylendi. Ancak AWS kesintisi, Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto borsası Coinbase‘i, Robinhood‘u ve Binance‘in ABD kolunu etkiledi. Ek olarak bu kesintiden merkezi olmayan borsalar da etkilendi. Bunlardan biri de dYdX. dYdX, Twitter üzerinden durumu açıklayan bir tweet attı:

https://twitter.com/dydxprotocol/status/1468293558360805381

Tweette şu sözler yer alıyor:

“Büyük bir AWS kesintisi nedeniyle dYdX şu anda çalışmıyor. Uç noktaların çalışmaması ve web sitesinin yüklenmemesi nedeniyle hizmetler arasında daha fazla gecikme ve işlevsellikte bozulma yaşıyoruz.”

Yaşanan kesintinin 8-9 saat sürdüğü belirtiliyor. Yani, şimdilik bir sorun yok.

Yazar: Hazal Orta

Tronlink Nedir Nasıl Kullanılır?

TronLink, Tron blockchain’i için geliştirilen gözetimsiz kripto para cüzdanıdır. “TronLink nedir?” ve “TronLink nasıl kullanılır?” sorularını merak ediyorsanız bu yazı tam size göre! TronLink bir Tron cüzdanıdır. TronLink aracılığıyla Google Chrome ve Firefox kullanıcıları web tarayıcıları üzerinden Tron platformundaki uygulamalara kolaylıkla bağlanabilir. TronLink’in ayrıca Android ve iOS uygulamaları da bulunuyor. Tıpkı MetaMask ve diğer alternatif ...

Bağlantıyı kopyala