Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

BTG Pactual, Ethereum’a Yatırım Yapmak İçin Fon Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Brezilya’nın en büyük yatırım bankası olan BTG Pactual, yaptığı bir açılama ile Ethereum’a (ETH) yatırım yapmaya olanak sağlayan bir fon başlattığını duyurdu.

BTG Pactual, Ethereum’a Yatırım Yapabilmek için Fon Oluşturdu

Brezilyalı yatırım bankası BTG Pactual tarafından yapılan açıklamaya göre; Ethereum’a yatırım yapmak için yeni bir fon başlattı. Söz konusu başlatılan fon; BTG Pactual Reference Ethereum 20 olarak adlandırılıyor. “BTG Pactual Reference Ethereum 20” fonu; Ethereum’a yüzde 20, sabit gelire ise yüzde 80 yatırım yapıyor.

btg pactual ethereuma yatirim yapmak icin fon baslatti 2

Fonun detaylarına değinecek olursak; minimum 100 Brezilya Reali (17.74 dolar) yatırım yapılabiliyor. Bunun yanında BTG Pactual, bu yılın başlarında iki Bitcoin odaklı fon başlattığını hatırlatalım.

BTG Pactual’ın ortağı ve Digital Assets başkanı André Portilho konu hakkında şunları söyledi:

Kripto varlık piyasasına erişimi demokratikleştirmek bu ürünleri yaratmadaki hedeflerimizden biri oldu. Kripto zaten tüm dünyada biliniyordu. Bunun yanında Brezilyalı yatırımcılar bu sektörün artan ilgi düzeyini takip ediyor. Diğer taraftan bunun için gerekli bürokrasiyi takip etmek zorunda değil. Şimdi, herhangi bir fona yatırım yaparken, alıştıkları kolaylıkla herkes bu riski alabilir.

Hatırlatmak gerekirse; BTG Pactual daha önce Mynt adlı kripto para platformu başlatmıştı. BTG Pactual bu yılın sonlarında Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) işlemlerine başlayacak. 

Yazar: Sena Karakılıç

Kripto para borsalarında zirve değişimi: İkinci sıraya yerleşti

Kripto araştırma şirketi Kaiko’nun yayımladığı son rapor, kripto para borsalarının pazar paylarındaki değişiklikleri gözler önüne serdi. Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) ABD’de işlem görmesinin piyasaya getirdiği olumlu hava, sektörde faaliyet gösteren kripto para borsalarının işlem hacimlerine de yansıdı. Rapora göre, Singapur merkezli kripto para borsası Bybit, Amerikalı rakibi Coinbase’i geride bırakarak dünyanın en büyük ...

Bağlantıyı kopyala