Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

EarnX Token (EARNX) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

EarnX token (EARNX) merkezsiz finans (DeFi) ve NFT’lerin bir araya geldiği bir finansal platformda kullanılan kripto paradır. Binance akıllı zincirine inşa edilen bu kripto para kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlıyor. Kullanıcıların EarnX platformunu kullanarak merkezsiz finansın engin olanaklarına kavuşması mümkün. Ayrıca bu platformda sağlanan NFT avantajları da kullanıcıları cezbedecek özellikler arasında bulunuyor. Yearn Classic Finance adlı ekosistemde kullanılan EARNX token’ler temelde NFT’leri hedefine almış. Bu içerik boyunca söz konusu platform ve bu platformun kripto para ekosistemine sağladıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca burada kullanılan kripto para Earnx token’ler hakkında birtakım ilgi çekici verileri de yazı boyunca sizlerle paylaşıyor olacağız.

EarnX token, Yearn Classic Finance ekosistemi aracılığıyla Non-Fungible Token’leri (NFT) desteklemek için geliştirilmiş benzersiz bir kripto para girişimidir. NFT’lerin evrimi sayesinde benzersiz niteliklerdeki varlıklar sanal olarak satılıyor ya da alınıyor. Teknolojinin de ilerlemesiyle bu imkan artık herkesin faydalanabileceği bir hal aldı. Blockchain teknolojisinin getirdiği benzersiz avantajlar NFT’leri kısa bir süre içerisinde popüler hale getirdi. NFT endüstrisindeki ilk benimseyenlerden biri olan EarnX, bireyler için benzersiz bir kripto para sunuyor. EarnX token’lerden istifade ederek kullanıcıların süreçten kar elde etmesi mümkün olabiliyor. EarnX token ile hem fiziksel bir ürünü hem de bu ürünün sanal NFT’sini satın alabilirsiniz. Bunu mümkün hale getiren altyapı EarnX NFT pazar yeri olarak ifade edilebilir. Fiziksel ürünün içine bir RFID çipi uygulanıyor. Böylece ilgili fiziksel ürünlerle bağlantılı benzersiz NFT’ler kullanıcılara sunuluyor. NFT’lerin kullanıcılara sunulma şekillerinden birisi de açık artırma yöntemi olacak. EarnX’in topluluk tabanlı bir token olması nedeniyle, platformda düzenlenen açık artırmalar tüm EarnX sahiplerine açık olacak. Topluluk üyeleri ayrıca pazara sunulmasını istedikleri ürünler için de oy kullanacak.

Earnx

EarnX Token (EARNX) Ne Zaman Çıktı?

EarnX token (EARNX) projesine yönelik çizilen yol haritası incelendiğinde ekibin henüz yolun başında olduğu söylenebilir. Başka bir deyişle bu proje henüz işlemlerine başlamış kripto para teşebbüsleri arasında yer alıyor. EarnX token ilk olarak borsalarda işlem görmeye 2021 yılının ikinci çeyreğinde başladı. Diğer kripto para rakiplerine nazaran EarnX’ token’lerin başarılı bir başlangıca imza attığını söylemek yanlış olmaz. Proje kapsamında çok sayıda başarılı ortaklığa imza atıldığını görüyoruz. Kripto para projelerinin yeni ortaklıklar sağlaması başarıyı beraberinde getirebilecek bir potansiyel doğuruyor. EarnX token (EARNX) ekosistemi dahilinde üç temel prensip uygulanıyor. Nadirlik, istikrar ve kullanım. Ekosistemde söz konusu hale getirilen NFT’ler için bu üç kriter göz önünde bulunduruluyor. EarnX token’lerin arzının da gittikçe azalan bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Yani ekip belirli periyotlarla token yakıyor. Bu durumun yatırımcılara çok sayıda avantaj sağladığını söylemek yanlış olmaz.       

EarnX Token (EARNX) Fiyatı Nedir?

EarnX token (EARNX) fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan iki başlıktan ulaşabilirsiniz. Kripto paranın en güncel fiyat verilerini bu başlıklardan sürekli olarak takip etmeniz mümkün. EarnX token ekibi projelerinin kripto para topluluğuna tanıtılması için gerekli çalışmaları tamamlamış. Bunun için ekip detaylı evraklar hazırlamış. Ayrıca projenin oldukça net ve anlaşılır bir web sayfasının bulunduğunu da ifade etmemiz gerekiyor. Bahsi geçen kaynaklardan EarnX token’ler hakkında çok sayıda bilgiye ulaşıyoruz. Örneğin EarnX token’ler piyasaya toplamda 21 trilyon adet arz edilecek. Bu miktarın şimdiye dek neredeyse %33’ü dolaşıma dahil edildi. Bu oran yaklaşık 6,9 trilyon adet EarnX token’e karşılık geliyor. Bu kadar yüksek arz miktarı olan kripto paraların piyasa değeri çok yüksek olmadığında ortaya çıkan fiyat bir hayli düşük oluyor. Bu durumda söz konusu fiyatları matematiksel olarak ifade etmek güçleşiyor.

Earnx token nedir

EarnX Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EarnX token [mcryptocoin=”EARNX” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. EarnX token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”EARNX” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. EarnX token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”EARNX” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”EARNX” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

EarnX Token Kaç Dolar?                        

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EarnX token [mcryptocoin=”EARNX” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle EarnX token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,0000025 dolarla kaydetti. Bununla birlikte EarnX token yılın en düşük seviyesini ise bir hayli düşük bir seviyede belirledi. Bu değeri matematiksel olarak ifade etmek oldukça güç ve faydasız. Söz konusu verileri çeşitli piyasa izleme platformlarından elde edebilirsiniz ya da yukarııdaki başlıkta yer alan fiyat verilerini kullanabilirsiniz.

EarnX Token (EARNX) Nasıl Çalışmaktadır?

EarnX token (EARNX) dünyanın en büyük kripto para borsası Binance platformunun altyapısı olan Binance akıllı zincirini (BSC) kullanıyor. Bu ağın standartlarını takip eden EarnX token bir tür BEP-20 token’i olarak da biliniyor. EarnX token kullanıcılarına güvenli, düşük ağ ücretli, kaliteli işlem olanakları sunuyor. Ağın devamlı token yakacağını ifade etmesi de kullanıcıları heyecanlandıracak cinsten.

Earnx token

EarnX Token (EARNX) Nasıl Satın Alınır?

EarnX token (EARNX) belirli kripto para borsaları üzerinden alınıp satılıyor. Bu borsalar arasında PancakeSwap, Bitrue, Bitmart, HotBit ve CoinTiger yer alıyor. Platformunda EarnX token’e yer veren borsaların sayısı zamanla artabilir. Şimdilik bu borsalardan söz konusu kripto paranın alınıp satılması mümkün. Bitrue üzerinden USDT ve XRP aracılığıyla EARNX token satın alabilirsiniz.

Yazar: Ömer Uçar

Web3 Cumhuriyeti

Bir süredir Web3 deniliyor bizim yıllardır “blokzinciri teknolojisi” dediğimiz şeye. Toplu halde tüm araç-gerece deniliyor, akıllı kontratlarla token yapmak ve bunlarla iş modelleri kurmak vs. hepsinin toplu adı oldu Web3. Bu yazımda size Web3 nereden geldi, daha önemlisi nereye gidiyor bunu anlatmaya çabalayacağım. Biraz da yakın zamanda ortaya çıkmış olan [Web3 mü, Web 3.0 mı] isimlendirme karmaşasına da ...

Bağlantıyı kopyala