Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Microsoft, Palm NFT Studio’ya 27 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto girişimi Palm NFT Studio, Microsoft’un girişim fonu M12 tarafından yönetilen ve Griffin Gaming Partners, RRE, Third Kind Venture Capital, Sfermion, the LAO, Warner’ın dahil olduğu yatırım turundan, 27 milyon dolar topladığını açıkladı.

Şirket yapılan basın açıklamasında, sadece başlangıç belirtilen fonun, eğlence, güzel sanatlar, oyun ve yaratıcı kültür genelinde hizmetlere odaklanmak üzere kullanılacağını belirtti.

Palm NFT Studio’nun, ConsenSys kurucusu ve Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin tarafından kurulduğunu belirtelim.

microsoft palm nft studioya 27 milyon dolarlik yatirim yapti 1

Microsoft’tan Palm NFT Studio’ya Milyon Dolarlık Yatırım

Stüdyo, filmler, oyunlar, müzik ve sanatta mevcut ve gelecekteki sektörlere NFT katmanları oluşturmak isteyen markalar, telif sahipleri ve içerik oluşturucular için özel bir platformun üzerinde özel olarak hazırlanmış stratejik, yaratıcı ve teknik hizmetler sunmayı hedefliyor.

Palm NFT Studio’nun Kurucu Ortağı ve CEO’su Dan Heyman fon yatırımı sonrası şu açıklamalarda bulundu:

“Üç yıl içinde çoğu NFT ücretsiz olarak verilecek. Özel koleksiyonlar olarak NFT’lerden kitlesel topluluk katılımına doğru bir kayma göreceğiz ve Palm NFT Studio bu evrime öncülük ediyor. Milyonlarca NFT’yi yardımcı botla basan programlar öngörüyoruz; toplulukları birbirine bağlayan, etkileşimi artıran ve gerçek hayranları ödüllendiren sosyal nesneler yaratacağız.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Coin Farm Nedir?

Coin Farm kullanıcılarına kripto para kazanma fırsatı veren bir oyun şeklinde tanımlanabilir. Oyunun temel mantığı kuş satın almak üzerine kurulmuş. Kullanıcılardan başlangıçta bir kuş satın almaları isteniyor. Bu sanal kuşlar zamanla yumurtluyor ve kullanıcılar sanal yumurtalara sahip oluyor. Kullanıcıların bu yumurtaları satarak para kazanmasına olanak verildiği iddia ediliyor. Bu yazı boyunca Coin Farm platformundan, güvenilir ...

Bağlantıyı kopyala