Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

Elon Musk’a Göre Dogecoin İşlemlerde Bitcoin’den Daha İyi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasında oldukça yakından takip edilen Tesla’ CEO’su Elon Musk Kısa bir süre önce TIME tarafından yılın kişisi seçildi ve Dogecoin (DOGE) ve Bitcoin (BTC) hakkında yorum yaptı.

Elon Musk TIME’a verdiği röportajda şunları kaydetti:

“Bitcoin’in işlem hacmi düşüktür ve işlem başına maliyeti yüksektir. En azından temel seviyesinde, bir değer deposu için uygundur, ancak temelde Bitcoin, işlemsel para birimi için uygun değildi.”

Elon Musk Dogecoin ve Bitcoin Konusuna Değindi

Elon Musk, meme kripto para Dogecoin’in (DOGE) “biraz” enflasyonist olduğunu, ancak meme coin’in yüzde enflasyonunun aslında zamanla azaldığını açıkladı. Musk, Dogecoin’in (DOGE) yapısına dikkat çekeren şunları söyledi:

“İnsanları bir değer deposu biriktirmek yerine harcamaya teşvik eder.”

elon muska gore dogecoin islemlerde bitcoinden daha iyi 1

Elon Musk Time Tarafından Yılın Kişisi Seçildi

Yılın en etkili insanlarını seçmesi ile tanınan TIME oyunu bu sefer Elon Musk’dan yana kullandı. Dergi daha önce de Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg (2010) ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’a (1999) yer vermişti.

Son olarak Musk da en etkili isimler arasında yerini aldı.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin üzerinde ABD baskısı: Satın alım fırsatı geldi mi?

Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve diğer altcoinler, 7 Haziran’da ABD istihdam verilerinin beklentileri aşmasının ardından gerileme yaşadı. Uzmanlar bu düşüşü kısa vadeli bir “sarsıntı” olarak değerlendiriyor ve yükseliş trendinin devam edeceğine inanıyor. İstihdam verileri kripto paraları sarstı Ünlü kripto analisti Capo, 7 Haziran’da 848.000 takipçisine yaptığı açıklamada, “Desteğe doğru güçlü satışlar gerçekleşti. Altcoinler daha fazla ...

Bağlantıyı kopyala