Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Elon Musk: Bazı Tesla Ürünleri Dogecoin ile Alınabilecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasında attığı tweetlerle ses getiren isimlerin başında Tesla CEO’su Elon Musk geliyor. Elon Musk’ın attığı tweete göre, bazı Tesla ürünleri Dogecoin (DOGE) ile satın alınabilecek.

Elon Musk, Tesla ürünleri için Dogecoin Duyurusu Yaptı

Tesla CEO’su Elon Musk, Tesla’nın bazı ürünlerini Dogecoin ile satın alınabileceğini söyledi. Bunu bir test gibi düşünecek olan şirket, işlerin nasıl yürüdüğünü bu şekilde kontrol etmiş olacak. Şimdilik konuyla ilgili daha fazla açıklama ise yapılmadı.

Musk’ın çok uzun zamandır Dogecoin destekçisi olduğu biliniyor. Geçen süreçte, Dogecoin geliştiricileriyle de iletişim kuran Musk, geçtiğimiz günlerde Time Dergisi tarafından ‘Yılın Kişisi’ seçildi.

Son zamanlarda meme coinlere karşı piyasada yoğun bir ilgi var. Özellikle Shiba Inu (SHIB) gerçekleştirdikleri ortaklıklarla dikkat çekmeyi başarıyor. Diğer yandan CoinMarketCap verilerine göre, Dogecoin’in haberin yazımı sırasında yaklaşık 0.18 dolardan işlem gördüğünü söyleyelim. DOGE, dünyanın en değerli kripto varlıkları sıralamasında 10. sırada. Dogecoin’den sonra ise 13. sırada Shiba Inu’yu (SHIB) görüyoruz. SHIB de şu sıralar 0.00003356 dolardan alıcı buluyor.

Yazar: Hazal Orta

Teknik Analizde Bilinmesi Gereken En Temel Terimler

Finansal varlıkların geçmiş fiyatlarına bakarak tahmin eden analiz türüdür. Teknik analizi “finansal falcılık” olarak gören belirli bir kesim olsa da pek çok yatırımcının bu analiz ile getiri sağlayabildiği de görülmektedir. “Tarih tekerrürden ibarettir” anlayışına dayanan teknik analizde trendler, formasyonlar, grafikler ve göstergeler ile tahminler yapılır. Teknik analizde bilinmesi gereken en temel terimler şu şekildedir:  Destek ...

Bağlantıyı kopyala