Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Polkastarter (POLS) Token Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Polkastarter (POLS) token, merkezsiz bir fon toplama platformu olarak hizmet veriyor. Polkastarter protokolü, zincirler arasında faaliyet verecek bir yapıya sahip. Kullanıcılar bu platformdan faydalanarak yeni blockchain projelerine yatırım yapabilecekler. POLS token projesi kripto para ekosistemini ve burada gerçekleşecek yenilikleri desteklemeyi hedefliyor. IDO yani Initial Decenralized Exchange Offering (ilk merkezsiz borsa arzı) teşebbüsleri Polkastarter platformunda destekleniyor. Bu içerik boyunca Polkastarter (POLS) token platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik platformda kullanılan POLS token’lere yönelik birtakım ilgi çekici verilere yine bu yazıda yer vereceğiz.

Kripto para piyasasındaki projeler, uzun vadeli gelişimi kolaylaştırmak için her zaman kaynak yaratmaya ihtiyaç duyar. Geçmişte, ICO ve IEO bunu yapmanın popüler yöntemleriydi. Şu anda, birçok proje başka bir kaynak yaratma yöntemine geçiyor. Bu yeni yönteme IDO deniyor. Merkezsiz borsaların ilk kez bir kripto parayı kullanıcılara sunması anlamına gelen bu etkinlik son zamanlarda gittikçe popüler hale geliyor diyebilir. IDO etkinlikleri herhangi bir proje için daha kolay, daha hızlı ve daha ucuz bir fon toplama yöntemi sunar. Polkastarter (POLS) token ekibi bu gerçeği göz önünde bulundurarak bir platform geliştirdi. Çeşitli IDO platformları arasında Polkastarter, birçok konuda liderliği elinde bulundurduğundan dikkate değer bir seçenek.

Pols token

Polkastarter (POLS) token, zincirler arası token havuzları ve açık artırmalar için tasarlanmış bir platformdur. Blockchain teknolojisini kullanan bu yenilikçi platform yeni projelerin hayata geçirilmesine yardımcı oluyor. Müteşebbislerin ihtiyaç duyduğu fonu toplamasına yardımcı olan POLS token projesi dikkat çekici özelliklere sahip. Platform yaygın bir şekilde sermayesini artırmak ve aynı zamanda tokenlerini kolayca dağıtmak isteyen erken aşama blok zinciri projeleri tarafından kullanılır. Polkastarter aracılığıyla, blok zinciri projeleri kendi zincirler arası takas havuzlarını kolayca oluşturabilir. Bu imkan onlara güvenli bir şekilde para toplama imkanı veriyor. Kullanıcıların alış veriş işlemleri akıllı sözleşmeler tarafından otomatik olarak gerçekleştirildiğinden kullanıcılar risksiz yatırım yapabilir.

Polkastarter (POLS) Token ne zaman çıktı?

Platform ilk olarak Aralık 2020’de faaliyetlerine başladı ve hızla büyüyerek ilk DEX arzları (IDO’lar) için en yaygın kullanılan platformlardan biri haline geldi. Şubat 2021’den itibaren Polkastarter, Ethereum (ETH) blok zincirinde çalışıyor. Ancak ekibin çalışmaları sonucunda Polkadot (DOT) ana ağına geçileceği belirtiliyor.

Polkastarter, teknoloji firmalarında otuz yılı aşkın ve engin deneyime sahip bir yönetici ekibine sahiptir. Şu anda Polkastarter’da sırasıyla CEO ve CTO rollerini üstlenen Daniel Stockhaus ve Tiago Martins tarafından ortaklaşa kuruldu. Daniel Stockhaus, LiGo olarak bilinen son derece başarılı bir e-ticaret firmasının kurucularından. Bunun yanı sıra dijital büyüme ajansı Oliphant Ltd’nin kurucu ortağı olarak da tanınan Stockhaus başarılı bir girişimcidir. Bundan önce, Fitch için dijital medya tasarımcısı olarak çalışmıştı.

Öte yandan Tiago Martins, eski bir bilgisayar bilimi profesörü olarak biliniyor. Martins aynı zamanda çevrimiçi eğitim ve ürün geliştirme konusunda uzmanlığa sahip deneyimli bir geliştiricidir. Ayrıca, web geliştirmenin temellerini öğreten çevrimiçi bir platform olan Codeplace’in kurucu ortağıdır. Yönetici üyelerin yanı sıra, Polkastarter ekibi ayrıca çok sayıda deneyimli danışman ve diğer kamu dışı personeli içerir.

POLS nedir

Polkastarter (POLS) Token Fiyatı Nedir?

Polkastarter (POLS) token fiyatı ile ilgili en yeni veriler aşağıdaki iki başlıkta yer alıyor. Bu içeriklerden en yeni POLS token fiyatına ulaşabilirsiniz. Projenin detaylı olarak tanıtılmasını hedefleyen ekip detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamış. Bu evrakta yer alan verilere göre POLS token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceğine yönelik bir sınırlama bulunmuyor. Ancak toplam arz 100 milyon olarak nitelendirilmiş. Dolaşımda ise 83 milyon civarında POLS token bulunuyor.

Polkastarter (POLS) Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 POLS token [mcryptocoin=”POLS” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. POLS token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”POLS” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. POLS token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”POLS” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”POLS” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

POLS Token Kaç Dolar?                          

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 POLS token [mcryptocoin=”POLS” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle POLS token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 6,5 dolarla kaydetti. Bununla birlikte POLS token yılın en düşük seviyesini ise 0,36 dolarla belirledi.

POLS tokenn

Polkastarter (POLS) Token Nasıl Çalışmaktadır?

Polkastarter platformu orijinal olarak Ethereum (ETH) ağında faaliyetlerine başlamıştı. Ancak daha sonra alınan bir kararda platfromun Polkadot (DOT) ağına alınacağı belirtildi. Platformun sunduğu temel özellik sabit bir swap oranına sahip akıllı sözleşmeden ileri geliyor. Bu özellik projelerin kolaylıkla likidite havuzları oluşturmalarına imkan tanıyor. Bu sayede işlemler sabitlenmiş bir fiyatta gerçekleştirilebiliyor. Diğer borsaların kullandığı otomatik piyasa yapıcı (AMM) modelleri yerine böyle bir çözüm geliştirmesi Polkastarter (POLS) token platformunu öne çıkarıyor.          

POLS token, Polkastarter platformunun kendi kullanım token’idir. Polkastarter ekosisteminde yaygın olarak kullanılan bu kripto para ekosistemde likidite madenciliği, yönetim, işlem ücretlerinin ödenmesi gibi işlevlere sahip. Ayrıca POLS token sahibi kullanıcıları kendilerine sunulan bir dizi avantajdan da faydalanabiliyor.  

Polkastarter (POLS) Token Nasıl Satın Alınır?

Polkastarter (POLS) token, başta Binance olmak üzere çok sayıda borsa üzerinden temin edilebilir. POLS token satan diğer borsalar arasında Coinbase, Huobi Global, Gate.io, KuCoin ya da Uniswap bulunuyor.

Yazar: Ömer Uçar

Kripto ve Blockchain’e Yatırım Yapan Bankalar

Kripto para sektörünün ve Blockchain teknolojisinin hızla gelişim kaydetmesi ile beraber geleneksel finans kurumları olan bankalarda bu alanda yer almak için çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle dünyanın en büyük bankaları doğrudan veya yan kuruluşlar aracılığıyla kripto para birimlerine ve Blockchain teknolojisine yatırım yapıyor. Biz de bu hafta sizler için kripto ve Blockchain teknolojisine yatırım yapan bankaları derledik. Kripto ...

Bağlantıyı kopyala