Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Shopify Satıcıların NFT Basmasına ve Satmasına İzin Verecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Popüler e-ticaret ve ödeme hizmetleri şirketi Shopify, platformunda NFT basımına ve satışlarına izin verecek. Shopify web sitesinde yer alan bilgiye göre “NFT Beta” isimli hizmet şu anlık yalnızca ABD’de ikamet eden Shopify Plus satıcılarına açık durumda. Şirketin CEO’su Tobias Lütke, gelişmeyi şahsi Twitter hesabından duyurdu.

Shopify NFT Dünyasına Adım Attı

Shopify bu hizmeti sağlamak için Flow Block ağına dayalı NFT hizmetleri sunan GigiLabs ile işbirliği kurdu. Yeni NFT hizmeti dahilinde Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Near (NEAR) ve Flow (FLOW) gibi kripto para birimlerinde NFT basılabilecek.

shopify saticilarin nft basmasina ve satmasina izin verecek 2

NFT Beta” kapsamında yayınlanacak koleksiyonlar Shopify Payments ve Shop Pay dahil olmak üzere çeşitli yöntemler aracılığıyla satın alınabilecek. NFT satın alan müşteriler, satın aldıkları varlıkları doğrudan bağlantılı hesaplarına e-posta aracılığıyla ekleyebilecek.

Shopify, “NFT Beta” isimli bir hizmeti kullanıcılarına duyurdu. Kurum, temmuz ayında NFT projesine iyimser baktıklarını ve üstüne çalıştıklarını duyurmuştu. Coinbase‘in de geçtiğimiz haftalarda tarayıcı sürümüne NFT desteği eklediğini bildirmiştik. Ünlü müzayede evi Sothebys da geçtğimiz günlerde NFT hizmeti sunmaya başladığını bildirmişti.

Yazar: İrem Dölen

Alien Worlds (TLM) Coin Nedir?

Alien Worlds coin, oyuncuların nadir bulunan bir kaynak olan Trillium (TLM) için mücadele ettiği bir NFT tabanlı bir metaverse oyunudur. Oyun; Ethereum, Binance Smart Chain ve EOS ağının yerel çatalı olan WAX’da çalışır. Trillium (TLM) üç blok zincirinde de bulunur. Tüm ağ bakımı ve güncellemeleri ise WAX üzerinden gerçekleştirilir. Alien Worlds, Dacoco GmbH tarafından 2020 yılında piyasaya sürülmüştür. ...

Bağlantıyı kopyala