Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

FTX CEO’su: Milyarderler Daha Fazla Vergi Ödemeli

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası FTX’in tepe ismi Sam Bankman-Fried, zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelen isimlerden biri. Bankman-Fried’in son açıklaması da oldukça dikkat çekici oldu. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, milyarderlerin daha fazla vergi ödemesi gerektiğini söyledi.

FTX CEO’su Bankman-Fried, Vergi Ödemeleri için Konuştu

Bu yılın başlarında Amerika Birleşik Devletleri‘nde yeni bir vergi kuralı için planlar yapıldı. Esas olarak zengin kişilerin hedef aldığı tasarı resmi hale gelirse, 600’dan fazla Amerikalı milyarder ek bir yüzde ile vergi ödemesi yapacak. CNN’e röportaj veren FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, bu fikri desteklediğini söyledi. Kendisi gibi insanlardan daha fazla vergi almanın makul olduğunu söyleyen yönetici, “Genel olarak bunu desteklerdim” şeklinde konuştu.

ftx ceosu milyarderler daha fazla vergi odemeli
FTX CEO’su Sam Bankman-Fried

30 yaşın altındaki en zengin milyarder olarak bilinen Bankman-Fried, yoksullukla mücadele ev küresel ısınmayla ilgili yaptığı konuşmalarla biliniyor.

“Sadece kendi iyiliğimiz için değil, itibarımız için de geri vermek bize düşüyor. Dünyaya yardım etmek için geri vermek önemlidir,” diye konuşan yönetici, bazı bağışların ise anlamsız olduğuna dikkat çekti.

Yazar: Hazal Orta

Premier League, Sorare İle NFT Alanında Ortaklık Kuruyor

Dünyanın en prestijli futbol ligi olan İngiltere Premier League’de kripto benimsenmesi artıyor. Konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler tarafından yapılan son açıklamaya göre, Premier League ve Sorare arasında NFT alanında ortaklığın kurulması an meselesi. Premier League ve Sorare Arasında 34.7 Milyon Dolarlık Anlaşma İngiltere Premier League’in kripto alanındaki kabulü artmaya devam ediyor. Organizasyon tarafından yapılan ...

Bağlantıyı kopyala