Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Grim Finance Hacklendi! 30 Milyon Dolardan Fazla Kayıp Var

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

2021 yılının son ayı birçok hack haberine sahne oldu. Vulcan Forged, AscendEX ve BitMart‘ı bunların arasında sayabiliriz. Şimdi ise yeni bir hack olayı ortaya çıktı. Bu kez adres Grim Finance. Son çıkan haberlere göre Grim Finance hacklendi.

Grim Finance Hacklendi

Grim Finance, Fantom Opera üzerine kurulmuş olan bir Akıllı Verim Optimizasyon Platformu olarak tanımlanabilir. Platform şimdilerde bir hack haberiyle gündemde. Bilgisayar korsanları tarafından gerçekleştirilen saldırının sonrasında 30 milyon doların üzerinde bir kayıp olduğu söyleniyor. Ekip de bu durumu Twitter üzerinden doğruladı ve takipçileriyle son durumu paylaştı.

Atılan tweette şu sözlere yer verildi:

“Merhaba Grim Topluluğu, platformumuzun bugün yaklaşık 6 saat önce harici bir saldırgan tarafından istismar edildiğini size bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz. 30 milyon doları aşan hırsızlıkla tespit edildi”

Söz konusu saldırının ileri düzey bir saldığı oldu da söylendi. Ekip, araştırmalarına devam ettiğini de belirtti.

grim finance hacklendi 30 milyon dolardan fazla kayip var 2

Daha fazla saldırıyı önlemek için tüm cüzdanlar şimdilik durduruldu. Tüm bunların ardından Grim Finance’in token’ı REAPER, CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saatte yüzde 74.09’luk bir düşüş yaşadı.

Yazar: Hazal Orta

Mark Cuban, SEC’in Kripto Düzenleme Çalışmalarını Ele Aldı

Milyarder yatırımcı Mark Cuban, eski SEC yetkilisi John Reed Stark’ın Binance’e karşı davasında finansal düzenleyiciye verdiği desteği hedef alarak Gary Gensler’i kripto girişimlerini riske atmakla suçladı. Mark Cuban SEC’i Eleştirdi Mark Cuban, SEC’in kripto para sektöründeli düzenleme girişimleri hakkında yorum yaptı. Cuban, düzenleyicinin, girişimleri engellemeden borsalar ve tokenler için basit bir kayıt sistemi oluşturması gerektiğini savundu.  Mark ...

Bağlantıyı kopyala