Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Dubai Dünya Ticaret Merkezi Özel Kripto Bölgesi Kuracak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dubai hükümeti, yeni ekonomik sektörler oluşturmak adına bir dizi yeni adımlar atıyor. 20 Aralık Pazartesi günü yapılan açıklamaya göre, bu adımlardan biri de Dubai Dünya Ticaret Merkezi özel kripto bölgesi için hazırlık yapılıyor olması.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nden Özel Kripto Bölgesi

Dubai Dünya Ticaret Merkezi; dijital varlıklar, ürünler ve borsalar dahil olmak üzere tüm sanal varlıklar ve kripto için kapsamlı bir bölge ve düzenleyici konumuna gelecek.

Bugün yapılan açıklamaya göre, Dubai Dünya Ticaret Merkezi, Dubai’deki kripto sektörü için kapsamlı bir ekosistem tasarlayacak. Oluşturalacak ortam, Dubai’deki özel sektör ve ilgili kuruluşlarla işbirliği yapacak. Ayrıca burada yatırımcı korumasını Kara Para Aklamayı Önleme (AML) ve Terörizmin Finansmanıyla Mücadele (CFT) uyumluluğu da sunulacak.

dubai dunya ticaret merkezi ozel kripto bolgesi kuracak 2

Dubai’deki sanal varlıkları ve pazarları daha da geliştirmek adına atılan bu adım, yenilikçi finansal ürünler için bir çerçeve oluşturmayı, NFT ve kripto para birimleri gibi gelişmiş blok zinciri teknolojisine dayanan yeni trendleri benimsemeyi kapsıyor.

Dubai Dünya Ticaret Merkezi, bölgenin, iş ticaret ve teknoloji için önde gelen bir küresel merkez olma idealini hızlandırıyor. Bu kapsamda Dünya Ticaret Merkezi, Sanal Varlık yasama ve uygulama politikalarının dünya çapında yeni bir düzenleyici çerçevesini sunacak. Aynı zamanda denetleyecek. Bu, çapraz etkileşimi kolaylaştıracak.

Yazar: Hazal Orta

PoSW (POSW) Coin Nedir?

PoSW (POSW), stake etme işlemine dayalı yenilikçi ve sıra dışı bir kripto para projesi olarak tanımlanabilir. PoSW projesine göre stake işlemleri tüm blockchain ekosisteminin en birincil ve en önemli hizmeti. Stake hizmeti hemen her kesimden kullanıcıya ulaşacak bir potansiyele sahip. Bu hizmet sayesinde kripto para piyasasının benimsenme oranında hızlı bir artış olduğuna inanılıyor. PoSW ekibi ...

Bağlantıyı kopyala