Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

El Salvador Başkanı Bukele’den Eleştirilere Cevap

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

El Salvador Bitcoin‘i (BTC) resmi para birimi olarak kabul ettiği günden beri birçok eleştiriye maruz kalıyor. Ekonomik açıdan bunun bir kumar olduğunu söyleyen finansal kuruluşlar ve yöneticiler, bu eleştirileri hâlen sürdürüyor. Son olarak El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Twitter üzerinden yapılan eleştirilere cevap verdi.

Bukele paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Uluslararası kuruluşların ‘Bitcoin Deneyi’ olarak adlandırdığı bu şey, kitlesel benimsemenin bir ülkenin ekonomisini nasıl değiştirdiğini dünyanın izlemesinden başka bir şey değildir. Eğer işler yolunda giderse, fiat paralar için oyun biter. El Salvador, gerçek devrimi ateşleyen ilk kıvılcımdır.”

el salvadordaki banka yoneticilerinden bitcoin aciklamasi

El Salvador Başkanı Bukele Bitcoin’e Olan İnancını Sürdürüyor

Kripto dünyasının en tanınır isimlerinden olan El Salvador Başkanı Nayip Bukele, başından beri başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto paralar olan desteği ile biliniyor. Bitcoin‘i (BTC) ülkenin ekonomisine entegre etmeyi hedefleyen Bukele, oldukça büyük eleştirilere maruz kalıyor.

Tüm bu eleştirilere rağmen ülke, Bitcoin’e olan desteğini sürdürürken, düşüşlerde ise Bitcoin (BTC) alımına devam ediyor. Son olarak yaşanan düşüş sonrası ülkenin 21 BTC daha aldığını sizlerle paylaşmıştık.

Yazar: Cem Arslan Kurt

DCG, Genesis’e kısa vadeli borçlarını ödediğini duyurdu

Geçtiğimiz sene iflas eden kripto şirketleri arasında yer alan Genesis’e dair önemli bir gelişme yaşandı. Batık kripto kredi platformunun adana şirketi Digital Currency Group (DCG), saatler önce yaptığı açıklamada Genesis’e olan kısa vadeli yükümlülüklerini yerine getirdiğini duyurdu. DCG yetkilileri yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verdi: “DCG, Genesis’in tüm kısa vadeli kredilerinin ödemesinin tamamladığını duyurmaktan ...

Bağlantıyı kopyala