Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Binance, Ontario’da Çalışmaya Devam Edecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz günlerde kripto para borsası Binance, Kanadalı düzenleyiciler ile bir işbiliği yaptı. Öyle ki Binance, Kanadalı düzenleyicilerle beraber başarılı bir şekilde anlaştıktan sonra Ontario’da çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

Binance Ontario’da Çalışmalarına Devam Etme Kararı Aldı

Binance, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) diğer kripto borsalarını yönetmeliklere uymamakla suçlayan eylemlerini Haziran ayında kullanıcılara Kanada’nın en kalabalık eyaletinden çekileceğini söylemişti. Binance, Ontario kullanıcılarının 31 Aralık’a kadar hesaplarını kapatmaları gerektiğini de söylemişti. Binance daha sonra, Ontario’daki kullanıcılarına, şu şekilde bir açıklama yaptı:

Ancak, Kanadalı düzenleyicilerle devam eden ve olumlu işbirliğinin bir sonucu olarak, Binance Kanada’da FINTRAC ile Para Hizmetleri İşletmesi olarak Kanada’ya kaydolarak düzenleyici yolda ilk adımlarını atmakta başarılı oldu.

Bu açıklamaya ek olarak Binance, “Bu kayıt, Kanada’daki faaliyetlerimize devam etmemize ve biz tam kaydı sürdürürken Ontario’da işimize devam etmemize izin veriyor” dedi.

binance ontarioda calismaya devam edecek 3

Hatırlatmak gerekirse Binance‘in Ontario’da daha önce geri çekilme kararı, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’nun (OSC) kripto borsasını eyalet düzenlemelerine uymamakla suçlaması sonucu alınmıştı.

Ayrıca Binance bu hafta Binance, Kanada’da “Binance Canada Capital Market” adlı kuruluşunu kaydettirerek, Kanadalı düzenleyicilerden kripto finansman lisansı aldı. Böylece küresel kripto borsasının yeni yan kuruluşu, dijital varlıklar, para transferleri ve dövizle ilgilenecek ve bir Para Hizmeti İşletmesi (MSB) olarak hareket edecek.

Yazar: Sena Karakılıç

Fed Yetkilisinden Enflasyon Açıklaması

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (Fed) kısa bir süre önce Beige Book raporunu yayımlamıştı. Fed yetkilisi, ABD Merkez Bankası’nın enflasyon hedefi ve Mayıs 2023 faiz kararı hakkında açıklamalarda bulundu. Fed Yetkilisi Enflasyona Dair Açıklamalar Yaptı Üst düzey bir Amerika Devletleri Merkez Bankası yetilisi, merkez bankasının enflasyonu düşürmek adına önünde ilerlemesi gereken çok yol olduğunu dile ...

Bağlantıyı kopyala