Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Shiba Inu’nun 2022 Planları için Bazı İpuçları

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyanın en popüler meme kripto para birimlerinden biri hiç kuşkusuz Shiba Inu (SHIB). Dogecoin’e (DOGE) rakip olarak çıkan SHIB, bu yılın fenomen kripto para birimleri arasına adını yazdırdı. Shiba Inu Discord kanalının moderatörü Queenie, Twitter Spaces üzerinden Shiba Inu‘nun 2022 planlarına dair bazı ufak ipuçları verdi. Queenie, Shiba Inu Shibarium güncellemesi ile ilgili de konuştu.

Shiba Inu; 2022 Yılına Hazırlanıyor, Shibarium Yolda!

Shiba Inu’nun resmi Discord kanalının moderatörü olarak görev yapan Queenie, bir Twitter Spaces yayınında konuştu. Bu yayında çok fazla detay vermek istemeyen Queenie, yine de bazı ipuçlarını paylaştı. “2022’ye girerken büyük bir sürprizimiz var” diyen moderatör, “Bu, verebileceğim son küçük bilgi olacak” dedi.

Queenie, belirli bir tarih vermek istemese de Shibarium güncellemesi ile ilgili de bir yorumda bulundu ve “Mümkün olan en kısa sürede piyasaya sürülecek” dedi.

shiba inunun 2022 planlari icin bazi ipuclari 2

Net bir tarih vermek istemediğini söyleyen Queenie, bunun, herhangi bir aksilikte insanları hayal kırıklığına uğratabileceğine dikkat çekti.

Merakla beklenen güncelleme, Katman 2 çözümü olması nedeniyle SHIB işlemlerini daha erişilebilir ve düşük maliyetli hale getirecek. Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışan birçok proje yüksek işlem ücretlerinden şikayet ediyor. Queenie’ye göre SHIB’deki erişilebilirlik bu aşamada öne çıkacak.

Son olarak Shibarium ile ilgili birkaç bilgi daha verelim.

Shibarium’da, Bone ShibaSwap (BONE) yerel kripto para birimi olarak kullanılacak. BONE, şimdilik ShibaSwap Blockchain‘inin kripto para birimi olarak kullanılıyor. Sınırlı arzı olan BONE’un basımı 2024’e kadar devam edecek.

shiba inunun 2022 planlari icin bazi ipuclari 3

Shiboshi, İki Versiyonla Geliyor

Queenie, Twitter Spaces oturumunda oyun sektöründen de bahsetti. Shiba Inu’nun NFT koleksiyonu olan Shiboshi temelinde iki versiyon bulunacağını söyleyen Queenie, mobil sürümün uygulama içi satın alım seçeneği sunacağını belirtti. Ayrıca uygulama PC uyumlu da olacak.

Oyunun Blockchain versiyonunda oyun oynayarak kripto para birimi kazanılacak. Bunlar, nakit olarak çekilebilecek.

Yazar: Hazal Orta

Basılan Paralar Ne Zaman Toplanır?

‘Gelişmiş’ olarak kabul edilen ülkelerin ‘büyük’ merkez bankaları, 2008 Krizi’nde fiilen çöken dünya finans sistemini yüzdürebilmek için son çare olarak tarihi bir yönteme başvurdu: Para basmak. Evet merkez bankaları piyasalardan bono-tahvil vb finansal ürünler satın alarak yerlerine havadan, bir kaç bilgisayar tuşuna basarak, sıfır maliyetle ürettikleri nakit paraları verdiler. Bu para büyük oranda bankalara aktarıldı. ...

Bağlantıyı kopyala