Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

NOWPayments, Shiba Inu (SHIB) Yakım Özelliğini Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasında önemli bir parametre olan arz, Shiba Inu (SHIB) için oldukça fazla bir seviyede. Bu yüzden varlığın enflasyonist yapısını değiştirmek için yakım protokolleri devreye alınmış durumda. Son olarak NowPayments, yatırımcıların Shiba Inu (SHIB) varlıklarını yakabilecekleri bir özelliği tanıttı.

Amsterdam merkezli şirket, meme token Shiba Inu topluluğuyla anlaşmalı olarak yüzde 3’ünü yakacağını açıkladı.

ethereum balinasijiraiya99 milyar shiba inu satin aldi

NowPayments’den Shiba Inu Yakım Özelliği

Kripto paraların arzını azaltmak ve deflasyonist bir varlığa dönüştürmek için kullanılan yakım protokolleri Ethereum ve Shiba Inu hali hazırda kullanılıyor. Kısa bir süre önce sizlerle Ethereum’un 1.3 milyon Ethereum (ETH) yaktığını paylaşmıştık.

Mayıs ayında, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, Shiba Inu kripto para biriminin takma adlı kurucusu Ryoshi’den aldığı SHIB’lerin yüzde 90’ını (410 trilyon SHIB) yakmıştı. Rus-Kanadalı programcı ayrıca token’ın yaratıcılarından gelecekte rızası olmadan kendisine herhangi bir token göndermemelerini de istemişti.

Diğer taraftan Shiba Inu topluluğu ise yakım konusunda oldukça uyumlu çalışıyor. Öyle ki CoinGecko verilere göre, SHIB’nin toplam dolaşımdaki arzı ilk 1 katrilyon SHIB’den 549 trilyona düştü.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinGecko verilerine göre Shiba Inu’nun (SHIB) 0.0000338 dolardan alıcı bulduğunu belirtelim.

     

Yazar: Cem Arslan Kurt

Dent (DENT) Coin Nedir?

DENT Wireless Limited şirketine bağlı olan DENT Coin, dünyadaki mobil veri endüstrisini alt üst etmeyi vaat eden yeni bir kripto para birimidir. Platformun yerel kripto para birimi DENT’dir. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir blockchain projesidir. DENT coin, DENT Wireless Limited şirketine bağlıdır. Şirketin amacı, herhangi birinin Ethereum blockchaini aracılığıyla veri satın almasına, bağış ...

Bağlantıyı kopyala