Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

İddia: Binance, Çin’de C2C Ticaretini Askıya Alıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük kripto para borsalarının başında gelen Binance, Çin için yeni bir hamle hazırlığında. Ortaya çıkan iddialara göre Binance, Çin’de Customer to Customer (C2C) ticaretini askıya alacak ve ortak bir firma aracılığıyla hizmet verecek.

Binance’in Çin Operasyonları için Yeni İddia

Çin’in kripto para birimlerine karşı duruşu tüm dünya tarafından biliniyor. Borsalar ve bireyler de ülkede farklı aksiyonlar almaya devam ediyor. 8BTCnews’e göre, Binance, Çinli kullanıcılar için Customer to Customer (C2C) ticaretini durduracak. Şirket, bu işlemler için başka bir C2C platformu olan Pexpay’i önermeye başladı.

Binance, aslında bu yıl düzenleyici dostu bir yol seçti. Ancak yine de Çin‘de kripto para borsası hoş karşılanmıyor. Şimdilik konuyla ilgili Binance cephesinden resmi bir açıklama yok.

Binance, düzenleyicilerle işbirliği içinde yoluna devam etmek istiyor. Kısa süre önce de Bahreyn Krallığı’nda bir kripto varlık servis sağlayıcısı olmak için Bahreyn Merkez Bankası’ndan (CBB) prensipte onay aldı. Bu onayla birlikte Binance, Orta Doğu Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde prensipte onay alan ilk şirket oldu.

Bahreyn haberinden kısa süre sonra da Kanada cephesinden bir haber geldi. Binance’in Kanada‘da Binance Canada Capital Market olarak bilinen yerel bir kuruluş olarak kaydedildiği açıklandı.

Yazar: Hazal Orta

FTX ile Bahamalar’daki Yetkililer Arasındaki Gerilim Devam Ediyor

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu (SCB), bugün yapılan açıklamada FTX’in CEO’luğunu devralan John Ray’in yanlış beyanlarda bulunduğunu ifade etti. SCB açıklamasında Ray’in, 11 Kasım’da dosyalanan FTX’in nasıl yürütüldüğüne ilişkin incelemesinin, “Komisyonun dijital varlıkları güvence altına almak için hızlı harekete geçmesini güçlendirdiğini” belirtti. Bahamalar’ın mali düzenleyicisi, başarısız kripto borsası sistemlerine yetkisiz erişim elde ettiği iddiaları karşısında FTX’e ...

Bağlantıyı kopyala