Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Acun Ilıcalı, Eneftio’nun ilk NFT’lerini Açıkladı: All Star NFT

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT’lere olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bu konuda önemli adımlar atılıyor. Bir süre önce NFT dünyasına göz kırpan Acun Ilıcalı, yeni NFT platformu Eneftio için duyuru yaptı. Eneftio’nun ilk koleksiyonları All Star NFT serisi olacak.

Eneftio, All Star NFT ile Geliyor

Duyurulan son NFT platofmru Eneftio oldu. Acun Ilıcalı resmi Instagram hesabı üzerinden yeni platformun duyurusu yaptı. Eneftio ilk olarak All Star NFT koleksiyonu ile karşımıza çıkacak. Ilıcalı’nın Instagram paylaşımını aşağıda görebilirsiniz:

https://www.instagram.com/p/CYKN_Mxq6eR/

Platform hakkında şimdilik daha fazla bilgi vermeyen Ilıcalı, ilerleyen günlerde yeni paylaşımlarla platformu detaylandırabilir. Ayrıca platformun 9 postluk bir Instagramhesabı da bulunuyor. Bu hesap üzerinden NFT ve Blockchain teknolojisine dair bilgilendirici içerikler yer alıyor.

Şimdilik ön kayıtların açıldığı platform, önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılara açılacaktır.

Yazar: Hazal Orta

Ethereum İkinci Kesintisinin Ardından Güncelleme ile Gündeme Geldi

Ethereum, dün akşam saatlerinde ikinci kez duraksamayla karşı karşıya kaldı. Yaşanılan olaylardan sonra Prysm‘den konuyla ilgili bir güncelleme geldi. Ethereum ağında son dönemlerde spekülatif problemler yaşanmaya başladı. Ethereum, şimdilerde işlem sonuçlandırma problemleriyle karşı karşıya kalmıştı. Ethereum İkinci Kesintisinin Ardından Güncelleme Geldi Ethereum ağı son zamanlarda endişe verici sorunlarla karşı karşıya. 11 Mayıs’ta işlemlerini sonuçlandırma konusunda aksaklıklar ...

Bağlantıyı kopyala