Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

TOWER Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

TOWER coin, oyna kazan mantığı üzerine tasarlanmış bir platformda kullanılan kripto paradır. Kripto para piyasasındaki kullanıcıların son zamanlarda bu tür platformlara rağbet gösterdiklerini biliyoruz. TOWER coin projesi de bu ilgiden faydalanarak gelişmiş bir platform meydana getirmeyi hedefliyor. Burada kullanıcılara birtakım avantajlar sağlanıyor. Bunlardan birisi oynadıkça kazanma ile ilgili. Böylesi bir imkan kullanıcıların platforma daha fazla bağlı olması anlamına geliyor. Sonuç olarak da daha fazla kullanıcının daha aktif olduğu dinamik bir ekosistem ortaya çıkıyor. Bahsi geçen ekosistemde kullanılan kripto paralar TOWER coin’lerdir. Kullanıcılar bu kripto parayı ekosistem dahilinde farklı değerlerle alıp satabiliyor. Ayrıca ekosistemde sunulan sandıklar da kullanıcılar için bir tür gelir kaynağına dönüşebiliyor. Bu ekosistemde NFT’lerin bulunmaması garip olurdu. Bu gerçeğin farkında olan ekip kullanıcıların NFT alıp satabilmesine de imkan getirmiş. TOWER coin sahiplerinin ekosistem ile ilgili gerçekleştirilen oylamalara da dahil olduğunu ifade edebiliriz. Buna göre TOWER coin ekosistemi otonom bir özelliğe de sahip.

Okumakta olduğunuz içerik boyunca TOWER coin ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına bir şey kazandırıp kazandırmadığından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para TOWER coin hakkında da bazı ilgi çekici gerçeklere bu yazıda yer vereceğiz. NFT ve oyun içerikli platformlardan birisi olan TOWER coin projesi kolayca ulaşılabilir oyunlar üretmiş. Ekosistemdeki oyunları uygulama mağazalarından basitçe indirebilmek mümkün.

TOWER

TOWER Coin Ne Zaman Çıktı?

TOWER coin projesinin piyasaya henüz sürüldüğünü söylemek mümkün. TOWER coin borsalarda işlem görmeye 2021 yılında başladı. Projenin detaylı olarak tanıtılması için bir tür whitepaper dosyası hazırlanmış. Ancak projenin mimarlarının net ve şeffaf olarak belirtilmediğini görüyoruz. Oyunculuk alanında faaliyet veren kripto para projelerinin sayısı son zamanlarda bir hayli yükseldi. Bu projelerden birisi olarak faaliyet veren TOWER coin projesi de rakiplerinin önüne geçmek istiyor. Ekip bu amacına ulaşmak için kullanıcılarına cazip ve kullanışlı hizmetler sunmak istemiş. Detaylara yazının devamından erişebilirsiniz. Blockchain oyunlarını ekosisteminde barındıran TOWER coin kullanıcılar tarafından tercih edilmek için çaba göstermiş. Animoca Brands isimli bir firma TOWER coin projesine imza atan isim olarak belirtiliyor.

TOWER Coin Fiyatı Nedir?

TOWER coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. TOWER coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar yürütmüş. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer veriyor. Piyasadaki güvenilir projelerin genellikle buna benzer evraklar hazırladığını biliyoruz. Whitepaper dosyası olarak da bilinen bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği bilgiler bulunuyor.

Whitepaper dosyasına göre TOWER coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edilecek anlıyoruz. Buna göre TOWER coin miktarı toplamda 10 milyarı geçmeyecek. Toplam arzın şimdiye dek yalnızca %2’si dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu oran ise yaklaşık olarak 237 milyon TOWER coin’e karşılık geliyor.

TOWER Coin

TOWER Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TOWER coin 0,051001 TL TL’den işlem görüyor. TOWER coin fiyatı son 24 saat içerisinde -4.80% değişim gösterdi. TOWER coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 86,315 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 2,591,936 dolar seviyesinde.

TOWER Coin Kaç Dolar?                        

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TOWER coin $ 0.00149 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle TOWER coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,14 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TOWER coin yılın en düşük seviyesini ise 0,0066 dolarla belirledi.

TOWER Coin Nasıl Çalışmaktadır?

TOWER coin esasında bir ERC-20 token’idir. Blockchain oyunculuğu sektörüne yeni bir ürün kazandırmak isteyen Animoca Brands bu projeyi kullanıma soktu. TOWER coin ekosisteminde Crazy Kings ve Crazy Defense Heroes adlı iki farklı oyun yer alıyor. Bu oyunlar dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara tarafından milyonlarca kere indirilmiş. Uygulama mağazalarında yer alan bu oyunlar herkesin kolaylıkla ulaşabileceği nitelikte. Ekibin web sayfasında yazan ifadelere göre bu oyunların çok sayıda sabit kullanıcısı bulunuyor. NFT’leri de içeren bu oyunlar kullanıcılarını kendine bağlıyor. Oynadıkça kazandıran yapısı sayesinde platformun sürekli aktif kalması mümkün hale getirilmiş.

TOWER coin Ethereum (ETH) ağında kullanılan ERC-20 token standardının takip eden bir kripto paradır. Crazy Kings ya da Crazy Defense Heroes oyunlarındaki tüm işlemler bu kripto para aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Platformun yakın zamanda bir bilgisayar oyunu geliştirdiği de projenin web sayfasında yer alan bilgiler arasında. Bu oyunda kullanıcıların oyun içinden elde ettikleri NFT’leri kullanmalarına imkan sunulacak. Son olarak bu platformda çeşitli etkinliklerin düzenlendiğini de ifade edelim. Kullanıcılar bu tür etkinliklere dahil olarak kendilerine sunulan çeşitli avantajlardan faydalanabiliyor.

TOWERR

TOWER Coin Nasıl Satın Alınır?

TOWER coin satın almak için çeşitli kripto para borsalarından faydalanmak mümkün. Bir tür platform içi ödeme yöntemi olan bu kripto parayı bazı borsalarda da bulabilme imkanımız var. Bu borsalar arasında KuCoin, Uniswap, Sushiswap, MEXC, Lbank ya da AAX gibi isimler yer alıyor. TOWER coin için bu mecralarda USDT, BTC ya da ETH gibi paralarla çeşitli işlem çiftleri oluşturulmuş. Kullanıcılar diledikleri platformlardan bu kripto paraya sahip olabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Kriptocular Yönetim Kurullarına

Ülkemiz geleneksel olarak yetenek köreltmek için her türlü imkanı sunuyor. Hele de dünyanın bile anlamakta zorlandığı yepyeni teknolojik alanlarda. Bugün blockchain ve kriptoparalarla uğraşanlara Türkiye’de ‘bahisçiden hallice’ gözüyle bakılıyor. Blokzincir teknolojisini anlamaya çalışan, kriptovarlıklara yatırım stratejileri geliştiren kişilere küçümseyerek ‘Kriptocu’ diyorlar. Bu ‘kriptocu’ gençlerin çok çok büyük bir bölümü bile daha çok finansal özürlüğe odaklanmış ...

Bağlantıyı kopyala