Bitcoin (BTC) $ 62,582.77 1.03%
Ethereum (ETH) $ 2,436.08 1.28%
BNB (BNB) $ 565.53 0.73%
Solana (SOL) $ 144.99 1.94%
XRP (XRP) $ 0.533671 1.22%
Cardano (ADA) $ 0.353694 1.24%
Dogecoin (DOGE) $ 0.110931 1.80%
Al veya Sat Paribu

Gece Döviz Alım Satım Yapan Bankalar Hangileridir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto paralar söz konusu olduğunda herhangi bir merkezi veya merkeziyetsiz borsadan istediğiniz zaman işlem yapabilirsiniz. Herhangi bir sınırlama olmadığı için bir zaman aralığınız da yoktur. Ancak durum fiat için böyle değildir. Özellikle bankaların katı çalışma saatleri vardır ve genelde bu saatler dışında işlem yapmazlar (mobil bankacılık işlemleri hariç). Peki son dönemde artan kur dalgalanmaları sonrası hızlı döviz alıp satmak isteyen birisi ne yapmalı? Gece döviz alım satım yapan bankalar hangisi?

Bugün bu soruları yanıtlayacağız. Bu konuda ülkemizde gün boyu döviz alım satım hizmeti veren birçok banka bulunuyor. Bu bankalar ise bu işlemleri gerçekleştirebilmek için ayrı bir ürün ile hizmet veriyorlar.

gece doviz alim satim yapan bankalar hangileridir

Peki Gece Döviz Alım Satım Yapan Bankalar Hangileridir?

Bu konuda ülkemizde gün boyu döviz alım satım hizmeti veren ve aynı komisyon ücretini alan sadece 3 banka bulunuyor. Bu bankalar ise bu işlemleri gerçekleştirebilmek için ayrı bir ürün ile hizmet veriyorlar. Bu hizmetleri veren bankalar ise QNB Finansbank EnPara, Türkiye Finans TFXTARGET ve Küveyt Türk TradePlus olarak karşımıza çıkıyor.

Bu bankaların döviz uygulamaları, ana hesaplarınıza tanımlanıyor ve gerçekleştirdiğiniz işlem yatırdığınız veya bozdurduğunuz döviz cinsinden açmış olduğunuz hesaplarınıza yatırılıyor.

Elbette 24 saat boyunca döviz işlemi yapabileceğiniz birçok banka bulunuyor ancak bu bankalar mesai saatleri dışında yüksek oranlarda işlem gerçekleştiriyorlar. Gece döviz alım satım yapan diğer bankalar arasında ise İş Bankası, Ziraat bankası, AkBank, Garanti Bankası ve ING Bank da yer alıyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Panama Başkanı, Parlamentonun Kripto Yasasını Veto Etti

Kripto paralar ülkelerin de yakın takibi arasında. Son dönemlerde kripto para birimlerini destekleyen adımlar atan ülkeler arasında yer alan Panama’da Parlamento tarafından onaylanan kripto yasası Panama başkanı tarafından veto edildi. Parlamentonun Onayladığı Kripto Yasasını Cumhurbaşkanı Onaylamadı Geçtiğimiz aylarda Panama Parlamentosu, Panama Yasama Meclisi Komitesi tarafından da onaylanan kripto yasasını onaylamıştı. Parlamentonun kripto yasasını onaylamasının ardından ...

Bağlantıyı kopyala