Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Circle Ürün Şefi: Gelecek Yıl Her Şey Bir NFT Olacak”

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

2021 yılı NFT rüzgarıyla geçti. Özellikle yılın ikinci yarısında NFT’lere olan ilgi arttı. Birçok oyuncu bu alanda kendine yer bulmaya çalıştı. Circle Ürün Şefi Rachel Mayer da kısa süre önce verdiği bir röportajda hem NFT’ler hem de stablecoin’ler hakkında konuştu. Circle, USDC stablecoin’inin ihraççısı olduğundan Mayer’ın açıklamaları oldukça önemli.

Circle Ürün Şefi NFT ile ilgili Konuştu

Circle Ürün Şefi Rachel Mayer, Forkast’a bir röportaj verdi. Mayer, konuşmasında kripto para birimlerinin kurumsal olarak benimsenmesi konusuna değindi. “Giderek daha fazla kurum ve şirketin kripto pazarına girmeye devam ettiğini göreceğiz” diyen Mayer, “Şirketler, Bitcoin, Ethereum ve diğer varlıkların yanı sıra stablecoin’ler de dahil olmak üzere birçok dijital varlığı bilançolarına koymaya devam edecek” dedi.

circle urun sefi gelecek yil her sey bir nft olacak
Circle Ürün Şefi Rachel Mayer

Circle Ürün Şefi’nin değindiği konulardan biri de NFT oldu. NFT’lerin kullanım durumların artmaya devam edeceğini söyleyen Mayer, 2022’de daha fazla kullanım örnekleri göreceğimize değindi. Mayer konuşmasında şu sözlere yer verdi:

GameStop veya 7-Eleven gibi perakendecilerin, gerçek hayattaki işlemleri teşvik etmek için potansiyel olarak NFT’leri kullandığını ve içerik oluşturucuların vitrinlerine trafik çekmeleri için yararlandığını göreceğiz. Örneğin, Gap mağazalarından yapılan alışverişlerin kilidini açan bir Adidas veya Yeezy NFT’si düşünebilirsiniz. Gelecek yıl her şey bir NFT olacak”

Mayer, bir stablecoin’inin ihraççısı olan şirkette ürün şefi. Dolayısıyla stablecoin‘ler hakkında da konuştu. Mayer’a göre, stablecoin’ler enflasyona karşı koruma oluşturabilir. Kurumların ve şirketlerin hazine iş akışlarındaki maliyetleri iyileştirmenin bir aracı olarak stablecoin’lerden yararlanacağını söyleyen Mayer, “Şirketlerin ve kurumların, stablecoin’ler aracılığıyla atıl nakitlerinden faiz kazanmaya başladığını göreceğiz. Enflasyonun yaygınlaşmasıyla verim ve atıl nakit arayışı her zamankinden daha fazla” dedi.

Yazar: Hazal Orta

Dogecoin Kurucu Ortağı Palmer, Elon Musk’ı Eleştirdi

Meme kripto para birimlerindeki başı çeken Dogecoin, en değerli kripto para birilmeri listesinde 11’inci sırada. Tesla CEO’su Elon Musk’ın desteğiyle bilinen Dogecoin’in kurucu ortağı Jackson Palmer, kısa süre önce verdiği bir röportajda Elon Musk ile ilgili eleştirilerine devam etti. Dogecoin Kurucu Ortağı vs Elon Musk Avustralya merkezli bir yayın olan Crickey ile kısa süre önce ...

Bağlantıyı kopyala