Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

GENESIS Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

GENESIS coin, Genesis Worlds platformunda geçerli olan ve burada yürütülen tüm işlemlerde tahsil edilen kripto paradır. Bu kripto para kullanıcılarını çeşitli avantajlarla buluşturuyor. Genesis Worlds platformunu daha yakından inceleyerek bu kripto paranın kullanım alanlarını ve nasıl çalıştığını daha iyi anlayabilmek mümkün. Genesis Worlds platformu kullanıcılarına birtakım hizmet ve avantajlar sunan bir metaverse ekosistemidir. Bu ekosistem GENESIS coin sahipleri tarafından yönetiliyor. Metaverse ekosistemi dahilinde bir tür oyun ekonomisi meydana getirildi. Proje ekibinin sağladığı bazı ortaklıklar bu metaverse zenginlik kazandırıyor. Okumakta olduğunuz bu içerik boyunca Genesis Worlds metaverse ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para topluluğuna neler kazandırdığından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para GENESIS coin hakkında da birtakım ilgi çekici bilgileri sizlerle bu yazıda paylaşacağız.

Kripto para piyasası daima yeniliklere açık bir ortam olarak biliniyor. Bitcoin (BTC) öncülüğünde yola çıkan bu piyasa blockchain teknolojisinin sunduğu sayısız avantaj sayesinde hızlı bir şekilde büyüme kaydetti. Şimdilerde aklınıza gelebilecek hemen her alanda bir blockchain uygulamasının yer aldığını görebilirsiniz. Bu durum kripto para çeşitliliğinin de artış göstermesine neden oldu. Piyasanın geneline zaman zaman çeşitli trendler hakim oluyor. Son zamanlarda piyasaya tesir eden trendler arasında metaverse ve NFT yenilikleri geliyor. Proje geliştiricileri topluluğun bu alana yönelik gösterdiği yoğun ilgiyi hedef alarak bu alanda hizmet verecek yeni platformlara imza atıyor. Piyasada en fazla proje üreten alanlar arasında metaverse başı çekiyor. Genesis Worlds platformu da bu trende ayak uydurarak kullanıcılara hizmet vermek isteyen projeler arasında gösterilebilir. Burada kullanıcıların NFT, oyunculuk ya da alım satım gibi işlemler gerçekleştirebilmeleri mümkün hale getirildi.

GENESIS

GENESIS Coin Ne Zaman Çıktı?

GENESIS coin projesinin 2021 yılında faaliyetlerine başladığını coinmarketcap üzerinde yer alan grafik verilerinden anlayabiliyoruz. Projenin geliştiricileri arasında oyunculuk alanında tecrübelere sahip tanındık isimlerin yer aldığı projenin tanıtıcı evrakında ifade ediliyor. Ayrıca projeyi geliştiren şirketin oyun alanında faaliyet veren bir kuruluş olduğunu da görüyoruz. Bu gerçekler Genesis Worlds metaverse’ünün tecrübeyle tasarlandığı çıkarımını yapabilmemize yardımcı oluyor. Game Credits bahsi geçen şirketin ismi. Bu şirket ilk faaliyetlerine 2014 yılında başladı. Piyasadaki dinamikleri değerlendiren şirket merkeziyetsizlik fikrini benimseyerek yazımıza konu olan platformu tasarladı. Genesis Worlds ekosistemi kendi kendini yönetebilen merkezsiz bir platformdur.

GENESIS Coin Fiyatı Nedir?

GENESIS coin fiyatı ile ilgili en güncel verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Genesis Worlds ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza atmış. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer vermiş. Bu tür evraklara whitepaper da denildiğini biliyoruz. Whitepaper’larda projeler hakkında sektörel ve teknik veriler yer alıyor. Böylece o projeye yatırım yapacak kullanıcılar ve meraklı geliştiriciler arzu ettikleri bilgilere kolayca erişebiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip olan projeler, kullanıcılar tarafından daha güvenilir olarak görülüyor diyebiliriz.

GENESIS Coin nedir

GENESIS coin projesinin Whitepaper dosyasına göre bu coin’lerden en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşıyoruz. GENESIS coin sınırlı arzlı bir kripto para olmamaklar birlikte ekibin ifade ettiğine göre en fazla 53 milyon civarında arz edilecek. Bu verinin teknik olarak sabit olmadığının altını çizelim. İçeriğin hazırlandığı anda dolaşımda bulunan GENESIS coin’lerin sayısı 22 milyonu civarında seyrediyordu. Bu da toplam arzın yaklaşık %47’sine karşılık geliyor.

GENESIS Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 GENESIS coin [mcryptocoin=”GENESIS” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. GENESIS coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”GENESIS” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. GENESIS coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”GENESIS” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”GENESIS” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

GENESIS Coin Kaç Dolar?                     

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 GENESIS coin [mcryptocoin=”GENESIS” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle GENESIS coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,48 dolarla kaydetti. Bununla birlikte GENESIS coin yılın en düşük seviyesini ise 0,19 dolarla belirledi.

GENESIS Coin

GENESIS Coin Nasıl Çalışmaktadır?

GENESIS coin bir tür ERC-20 token’i olarak biliniyor. Yani bu kripto para Ethereum (ETH) ağının gerektirdiği birtakım düzenlemeleri harfiyen yerine getiriyor. ERC-20 token’leri hakkında daha detaylı bilgi almak için konu hakkında hazırladığımız yazıyı ziyaret edebilirsiniz. GENESIS coin sahipleri platformun yönetilmesinde aktif şekilde rol alacak. Buna göre ekosistemin kendi kendisini yöneten merkezsiz bir yapıya sahip olduğunu ifade edebiliriz. Genesis Worlds metaverse’ünde kullanıcıların NFT işlemleri yapması da mümkün. Platformun bir diğer kripto para Polygon (MATIC) yardımıyla daha ölçeklenebilir bir yapıya sahip olduğunu da belirtelim. Ayrıca burada oyuncuların oynadıkça kazanabilecekleri bir sistem de benimsenmiş. Bu sistem bu tür platformlarda olumlu sonuçlar verme potansiyeli bulunan bir yönteme karşılık geliyor.

GENESIS Coin Nasıl Satın Alınır?

GENESIS coin satın almak isteyen kullanıcılar öncelikle bu kripto parayı platformunda destekleyen borsaları ziyaret edebilirler. Bu borsalar arasında şimdilik yalnızca Quickswap platformu yer alıyor. Yani GENESIS coin satın almanın borsalardan geçen tek yolu Quickswap platformuna çıkıyor. Burada GENESIS coin’ler için tam beş farklı işlem çifti oluşturulmuş. QUICK, GAME, WETH bu işlem çiftlerinin oluşturulduğu para birimleri. Projenin yol haritasında elde edeceği başarılara göre diğer kripto para borsalarında listelenme şansı bulunuyor. Ancak geleceğin bu tür projeler için tam olarak neler getireceğini kestirmek oldukça güç. Bu yüzden GENESIS coin satın almak isteyen kullanıcıların riskleri göz önünde bulundurarak hareket etmeleri gerekiyor.

Yazar: Ömer Uçar

İş Bankası’ndan Blockchain Atağı

İş Bankası, blockchain teknolojisiyle dış ticarette ödeme garantisi veren ilk Türk bankası oldu. Türkiye İş Bankası, blockchain teknolojisiyle ilk pilot dış ticaret finansman işlemini gerçekleştiren ve bu teknolojiyi kullanarak ödeme garantisi veren ilk Türk bankası oldu. 27 Mayıs 2020 tarihindeki işlem; İş Bankası,  Şişecam, Kuraray Europe GmbH ve Commerzbank arasında Marco Polo platformu üzerinden gerçekleştirildi. Dış ...

Bağlantıyı kopyala