Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

MEDA Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

MEDA coin, dijital oyun tutkunlarının oyun içi sanal eşyalarını daha iyi yönetebilmesi için tasarlanmış bir kripto paradır. Medabots adı verilen bir platformda faaliyet veren bu kripto paranın bir tür Binance akıllı zincir kripto parası olduğu ifade ediliyor. Yani MEDA coin BEP-20 token standartlarını takip ediyor. Medabots platformunda kullanıcılara çeşitli hizmetler ve olanaklar sunuluyor. Söz konusu olanklar arasında son zamanların popüler terimlerinden NFT’ler de bulunuyor. MEDA coin kullanıcıları, ekosistemde kendilerine sunulan NFT işlemlerinden de faydalanabiliyor. Kripto para piyasası geçtiğimiz 2021 yılı içerisinde oldukça hareketli günler yaşadı. Piyasanın bu denli hareketli olmasının sebeplerinden birisi de hiç şüphesiz NFT’lere ve metaverse alanına duyulan ilgiden kaynaklanıyor. Bu alanlara duyulan ilgiyi göz ardı etmeyen geliştiriciler kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için NFT ve metaverse için olanaklar sunan projelere imza attı. MEDA coin projesi de bu alanda kullanıcılara hizmetler vermeyi hedefledi. Ancak anlayacağınız üzere bu alanlarda hizmet sunan çok sayıda proje bulunuyor. Piyasaya yeni dahil olacak projelerin çeşitli olanaklar sunarak fark yaratmaları ve diğer kullanıcıların önüne geçmeleri gerekiyor. MEDA coin bunu başarabilmiş mi sorusunun cevabını yazının devamını takip ederek bulabilirsiniz.

Okumakta olduğunuz bu içerikte MEDA coin ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para kullanıcılarına neler kazandırdığından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para MEDA coin hakkında da birtakım ilgi çekici bilgilere burada yer vereceğiz. Kullanıcıların NFT’lerle ilgili hizmetler sunan platformlara son zamanlarda ilgi gösterdiklerini söyleyebiliriz. MEDA coin platformu da kullanıcılara ihtiyaç duydukları konularda hizmetler sunan bir yapıya sahip. Bir tür referans programının da uygulandığı bu platformda kullanıcıları çeşitli avantajlar bekliyor.

MEDA

MEDA Coin Ne Zaman Çıktı?

MEDA coin projesinin faaliyetlerine 2021 yılında başladığını web kaynaklarını taradığımızda öğreniyoruz. Projenin yol haritasını incelediğimizde ise gelecekte büyük emellere sahip olduklarını görüyoruz. Henüz yolun başında diyebileceğimiz MEDA coin projesinin borsalarda ilk defa 2021 yılının eylül ayında listelendiği bilgisi var. Bu tür verileri projenin web sayfası yerine coinmarketcap gibi piyasa izleme platformlarından elde edebiliyoruz. Ancak açıklanan whitepaper dosyasında projenin geleceğe yönelik amaçlarından detaylı olarak bahsedilmiş. Bilindiği üzere bir projenin başarılı olup olmaması belirli etmenlerin bir araya gelip gelemeyeceğiyle ilgili. Projenin geliştirici ekibi çalışmalarına tam olarak uygun bir şekilde devam etse bile MEDA coin projesinin başarısız olma ihtimali her zaman bulunuyor. Bu gerçeği daima göz önünde bulundurması gereken yatırımcılar davranışlarını dikkatli bir şekilde şekillendirmeliler.

MEDA coin projesinin ekibine yönelik veriler şeffaf bir şekilde projenin web sayfasında paylaşılmış. Kevin Comadran projesin CEO’su ve geliştirme müdürü olarak faaliyet veriyor. Comadran, Medacoin projesini geliştirmeden önce alım ve satım işlerinde tam olarak 8 yıllık bir deneyim elde etmiş. Oyunculuk sektöründe daha fazla çalışmalar gerçekleştiren girişimci isim daha sonra MEDA coin projesine hayat veriyor. Jonathan Delucia ise projenin COO’su olarak hizmetlerini sürdürüyor. Tıpkı Comadran gibi bu ismin de engin tecrübelere sahip olduğunu görüyoruz. ABD’nin teknoloji merkezi Silikon Vadisinde çeşitli tecrübeler edinmiş olan Delucia da MEDA coin’e bu tecrübeleriyle yardımcı oluyor. Projenin 2022 yılında MEDABOTS adı altında iOS ve Android için bir oyunu piyasaya süreceği ifade edildi. Bu oyunun sektörde ses getirmesi bekleniyor.

MEDA Coin Fiyatı Nedir?

MEDA coin fiyatı ile ilgili en güncel bilgilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. MEDA coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar yürütmüş. Bu kapsamda bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer vermiş. Bu evraka whitepaper da deniliyor. Whitepaper dosyasına göre MEDA coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğinin bilgisine ulaşamıyoruz. Ancak ekibin belirttiğine göre toplam MEDA coin miktarı 100 milyar civarını geçmeyecek. Bu paranın arzının sınırlı olmadığını, bu miktarın ekip tarafından belirtildiğini ifade etmekte fayda var. Dolaşımdaki MEDA coin miktarı ise 57 milyar civarında seyrediyor.

MEDA Coin

MEDA Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MEDA coin TL’den işlem görüyor. MEDA coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. MEDA coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

MEDA Coin Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MEDA coin dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle MEDA coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,00092 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MEDA coin yılın en düşük seviyesini ise 0,00025 dolarla belirledi.

MEDA Coin Nasıl Çalışmaktadır?

MEDA coin platformu kendinden likidite olabilen dinamik bir ekosistem olarak ifade ediliyor. Kullanıcılar burada kullanılan kripto para MEDA coin yardımıyla stake etme işlemlerini gerçekleştirebilecek. Burada ayrıca NFT işlemlerine de imkan verilmiş. Bir tür piyasa meydana getirmek isteyen ekip kullanıcıları buraya çekmek için çeşitli çalışmalara yer vermiş. Örnek vermek gerekirse kullanıcılara çeşitli durumlar için ödüller sunuluyor.

MEDA nedir

MEDA Coin Nasıl Satın Alınır?

MEDA coin satın almak için bazı kripto para borsalarından faydalanmak mümkün. Bu borsaları şu şekilde sıralandırabiliriz: Lbank ve Pancakeswap. Gelecekte MEDA coin’e platformunda destek veren borsaların sayısının artması projenin başarıya ulaşıp ulaşmaması gibi etmenlere bağlı.

Yazar: Ömer Uçar

Finans şirketi, profesyonel yatırımcılar için kripto para borsası başlatacak

Dijital bankacılık hizmetleri sunan şirket “ileri düzey yatırımcılar” için daha derin analizler ve düşük işlem maliyeti sunmayı planlıyor. CoinDesk’in haberine göre dijital banka Revolut, ileri düzey yatırımcıları hedef alan bir kripto para borsasını tanıtmak için harekete geçti. Şu anda 30 milyon kullanıcısına temel kripto hizmetleri sunan banka, faaliyetlerini bir sonraki adıma taşımak için önemli bir ...

Bağlantıyı kopyala