Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Cardano Tabanlı SundaeSwap’in Mainnet Lansman Tarihi Netleşti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Cardano tabanlı merkezi olmayan borsa (DEX) SundeaSwap için mainnet lansman tarihi belli oldu. Bununla birlikte ADA fiyatı da yüzde 8 arttı. SundeaSwap, önümüzdeki hafta işlevsel beta sürümünü piyasaya sürecek.

Cardano Tabanlı DEX SundaeSwap Beta Sürümü 20 Ocak’ta Geliyor

Merkezi olmayan borsalara (DEX) bir yenisi daha ekleniyor: SundaeSwap. Cardano tabanlı DEX için mainnet lansmanı 20 Ocak olarak belirlendi. Bu, DEX’in, tam işlevli beta sürümü olacak piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Ekip, teknik nedenler dolayısıyla tamamen merkezi olmayan yönetimin şimdilik mümkün olmadığını söylüyor. Cardano Blockchain‘indeki sınırlamalar, ürünlerin şimdilik beta olarak sunulmasına neden oluyor.

cardano tabanli sundaeswapin mainnet lansman tarihi netlesti 2

Bu arada SundeaSwap‘in testneti 5 Aralık’ta başlatılmıştı. Aralık ayının sonlarında ise DEX, Runtime Verification (RV) ile işbirliği içinde denetimini tamamladı.  

SundeaSwap‘in ilk stile arzı (ISO) da aynı gün, yani 20 Ocak’ya başlayacak. Kasım ayında topluluk tarafından seçilen 30 hisse havuzu ISO’ya katılacak. 5 dönem sürecek olan ISO, avuzu delegelerinin normal ADA ödüllerinin yanı sıra SundaeSwap (SUNDAE) tokenlarını kazanmalarına izin verecek. 

Tüm bu gelişmelerden sonra ADA fiyatı da son 24 saatte yüzde 8’den fazla arttı. CoinMarketCap verilerine göre ADA, 1.39 dolardan işlem görüyor.

Yazar: Hazal Orta

Dünyada En Çok Bitcoin’e Sahip Olan İlk 10 Şirket Açıklandı

Bankr, dünya çapında en çok Bitcoin’e sahip olan şirketleri açıkladı. Verilere göre, ilk sırada Grayscale yer alıyor. Son zamanlarda Bitcoin’e olan talep yalnızca perakende yatırımcılardan gelmiyor. Şirketler tarafından açıklandığı üzere, birçok şirket de Bitcoin’e ilgi göstermeye ve rezervlerinde yer ayırmaya başladı. Bankr verilerine göre, listede yer alan ilk on şirket yaklaşık 16.39 milyar dolara karşılık ...

Bağlantıyı kopyala