Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve El Salvador Başkanı Nayib Bukele Görüşecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Türkiye’de kripto para yasasına dair konuşmalar devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve El Salvador Başkanı Nayib Bukele görüşmesi gündeme bomba gibi düştü.

2021’in en dikkat çeken olaylarından biri de hiç kuşkusuz El Salvador’un Bitcoin‘i resmi para birimi yapması olmuştu. El Salvador Başkanı Nayib Bukele, sık sık kripto paralarla ilgili attığı tweetlerle bu konuya ne kadar ilgili olduğunu dile getiren neredeyse tek başkan. Şimdi ise dikkat çeken bir haber geldi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve El Salvador Başkanı Nayib Bukele görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve El Salvador Başkanı Nayib Bukele Görüşmesi

El Salvador Başkanı Nayib Bukele, sık sık Twitter üzerinden takipçilerini bilgilendiriyor. Bu kez attığı tweet, Türkiye’yi ilgilendirdi. Bukele, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı. El Salvador‘un Bitcoin‘i resmi para birimi olarak kabul etmiş olması, görüşmeyi daha da merak ettirdi diyebiliriz. Tabii şimdilik Cumhurbaşkanı Erdoğan ve El Salvador Başkanı Nayib Bukele arasındaki görüşmenin sebebi ve detayları bilinmiyor.

Atılan tweette şu sözlere yer veriliyor:

“Bu perşembe Devlet Ziyareti kapsamında Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapacağım”

Görüşmenin detayları perşembe günü netlik kazanacak.

Yazar: Hazal Orta

Metaverse Nedir? Metaverse Sizler İçin Ne İfade Ediyor?

Bu hafta BTCHaber TV olarak Bakırköy’de insanlara; metaverse sizin için ne anlam ifade ediyor diye soru yönelttik. Metaverse Nedir? Videomuzda insanlara metaverse sizce nedir diye soru yöneltildi. Genel olarak verilen cevap geleceğin sanal dünyası oldu. Soru yöneltilen bir kişi metaverse ile ilgili olarak şunları söyledi: Bakılığı zaman metaverse kavramı geleceğin sanal dünyası diyebiliriz. Etrafımızda gördüğümüz ...

Bağlantıyı kopyala