Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Cash App, Lightning Network Entegrasyonu Getiriyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa bir süre önce kısıtlı bir kullanıcı kitlesinin Cash App üzerinden Lightning Network seçeceğini kullanabildiğine dair gelişmeleri siz okurlarımız ile paylaşmıştık. Son olarak şirket tarafından yapılan açıklamalara göre Cash App, önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılarının Lightning Network üzerinden Bitcoin (BTC) transferi yapmasına olanak tanıyacak.

cash app lightning network entegrasyonu getiriyor2 2

Cash App ile Lightning Network Kullanarak Bitcoin Transferi

İlk olarak 2019 yılında ortaya atılan planını gerçekleştiren Cash App, Lightning Network‘ü popüler uygulamasına entegre ediyor. Lightning entegrasyonu, Block tarafından finanse edilen ve Spiral tarafından geliştirilen Lightning Development Kit ile gerçekleştirilecek.

Böylelikle Cash App müşterileri, Lightning Network ödemelerini kabul eden herhangi bir uyumlu cüzdana ücret ödemeden Bitcoin (BTC) gönderebilecekler.

Konuyla alakalı olarak açıklama yapan Cash App, şunları kaydetti:

“Önümüzdeki haftalarda, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Cash App müşterileri, dünyanın herhangi bir yerindeki herkese ücretsiz olarak Bitcoin göndermek için Lightning Network’ü kullanabilecek. Müşteriler, Cash App’ten herhangi bir harici uyumlu cüzdana, bir arkadaşa, aile üyelerine, kendi kendini yöneten bir cüzdana veya Lightning Network ödemelerini kabul eden herhangi bir satıcıya sıfır ücretle uluslararası olarak Bitcoin gönderebilir.” 

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla ve CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin (BTC) 41.546 dolardan fiyatlandığını belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Ethereum All Core Devs Toplantısında Neler Konuşuldu?

Ethereum’un çekirdek geliştiricilerinin bir araya geldiği son toplantı 15 Nisan günü düzenlendi. Yüksek profilli Ethereum (ETH) geliştiricilerinin katıldığı toplantıda testin sonraki aşamaları ve Şanghay yükseltmesi masaya yatırıldı. Galaxy Digital araştırmacısı Christine Kim, en son Ethereum All Core Devs toplantısının özetini takipçileriyle paylaştı. Ethereum All Core Devs Toplantısından Detaylar Galaxy Digital araştırmacısı Christine Kim, Twitter’da yayımladığı ...

Bağlantıyı kopyala