Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Opera’nın Web3 Odaklı Tarayıcısı Beta Olarak Yayınlandı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyaca ünlü web tarayıcıları arasında yer alan Opera, Web3 odaklı Crypto Browser Project isimli yeni kripto tarayıcısının beta sürümünü yayınladığını duyurdu. Beta sürüm, Windows, Mac ve Android kullanıcıları tarafından kullanılacak. Sürümde bir de yerleşik cüzdan yer alıyor.

Opera, Web3 Odaklı Tarayıcısının Beta Sürümünü Yayınladı

Norveç merkezli şirket Opera, Crypto Browser Project’in beta sürümünü piyasaya sürdü. Yeni kripto tarayıcı şimdilerde Windows, Mac ve Android kullanıcıları için Web3 hizmetlerine doğrudan erişim imkanı sunacak. Tarayıcı, metaverse platformlarına, DApp’lere ve oyunlara göz atma deneyimini iyileştirecek.

Tarayıcının ana özelliği, kullanıcıların her yeni sekme için cüzdanlarında oturum açmak zorunda kalmadan uygulamalar arasında geçiş yapabilmesi. Bunun için uygulamaların Opera cüzdan entegrasyonuna sahip olması gerekiyor.

opera web3 odakli tarayicisinin beta olarak yayinladi 2

Konuyla ilgili CoinDesk‘e konuşan bir temsilci, mevcut Opera cüzdanın yalnızca Ethereum uyumlu olsa da şirketin gelecekte Polygon ve Solana uyumluluğu sunmayı planladığını da söyledi. Katman 2 duyurusunun şubat ayında gelmesi bekleniyor.

Opera Web3 başkan yardımcısı Jorgen Arnesen konuyla ilgili şunları söyledi:

“Tarayıcıların, Web 3’te, Web 2’de olduğundan daha önemli olacağına inanıyoruz. 25 yıldır blok civarındayız ve 2018’den beri Web3 civarındayız. İyi bir kullanıcı deneyimi için çok zincirli bir token stratejisi gerekli olacak”

Kripto merkezli Crypto Browser Project tarayıcısı, Twitter ve Telegram entegrasyonunun yanında “Kripto Köşesi” isimli yerleşik bir haber merkezine de sahip.

Yazar: Hazal Orta

Blockchain Oyun Stüdyosu Faraway, 21 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Solana ağında tarayıcı tabanlı oyunlar geliştirmek için hareket geçen Blockchain oyun stüdyosu Faraway, yatırım turunu tamamladı. Şirket bu turdan 21 milyon dolar toplamayı başardı. Yatırım turu, Venture Partners ve FTX liderliğinde düzenlendi. Faraway, Yatırımını Solana Ağında Oyun Geliştirmek için Kullanacak Miami merkezli Faraway, yaptığı açıklamayla A Serisi finansman turunu tamamladığını duyurdu. 21 milyon dolarlık A ...

Bağlantıyı kopyala