Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

BIT Mining’in Ohio Merkezindeki Güç Kapasitesi Büyüyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

ABD’de kayıtlı olan Hong Kong merkezli kripto madencilik şirketi BIT Mining yaptığı açıklamada, şirketin Ohio maden sahasının, yaklaşık 50 megawatt güç kapasitesine ulaştığını duyurdu.

BIT Mining Güç Kapasitesini 150 MW’a Kadar Artımayı Planlıyor

Hong Kong merkezli BIT Mining bilindiği üzere New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören bir kripto madencilik şirketi. Çin’in yaz aylarında kripto madenciliği baskısını ile birlikte birçok şirket ekipmanlarını denizaşırı ülkelere taşımak zorunda kaldılar. Bu şirketlerden biri de BIT Mining.

BIT Mining faaliyetlerini Çin’in dışına taşırken yaptığı açıklamada, çekilmenin mali durumu olumsuz etkileme ihtimalinden bahsetmişti.

Hatırlatmak gerekirse kripto madencilik şirketi BIT Mining, Ohio’da 85 megavatlık madencilik merkezi geliştirmek için 12.14 milyon dolar yatırım yapmıştı. Ayrıca Ohio tesisi, Kuzey Amerika da sürekli bir hash gücü göçü sırasında ABD faaliyete geçecek birçok Bitcoin madencilik bölgesinden biri konumunda.

BIT Mining CEO’su Xianfeng Yang konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Ohio Madencilik Tesisimiz büyümeye devam ediyor. Devam eden endüstri çapında arz yönlü kısıtlamalara rağmen, inşasında ve madencilik makinelerini güvence altına almada ilerleme kaydediyoruz. 50MW bizim ilk önemli dönüm noktamız ancak bu sadece başlangıç. Ayak izimizi genişletme ve güçlü endüstri ortaklıkları yaratma hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. 

Yazar: Sena Karakılıç

Worldcoin’in merkeziyetsiz küre üretim planı endişelere sebebiyet veriyor

Worldcoin‘in iris tarama kürelerinin üretimi ve işletmesi konusunda merkezi olmayan bir yaklaşım benimsemeyi planlayan kurucu ortağı Alex Blania, bu durumun Bitcoin madenciliği gibi ödüllendirici olacağını iddia ediyor. Ancak bu durum, üçüncü taraflara devredilen üretim süreci ile ilgili potansiyel riskler yaratıyor. Merkeziyetsiz Üretim ve İşletme Planı: Fırsatlar ve Tehditler Worldcoin’in kurucu ortağı ve baş geliştiricisi, Tools ...

Bağlantıyı kopyala