Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

BCB Group, A Serisi Turdan 60 Milyon Dolarlık Yatırım Topladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitstamp, Coinbase ve Kraken gibi kripto sektörünün güçlü oyuncuları için ticari hesaplar, ödeme hizmetleri ve döviz saklama hizmetleri sağlayan BCB Group, A Serisi yatırım turunu tamamladı. Foundation Capital tarafından ortaklaşa yönetilen yatırım turunda, Londra merkezli girişim, 60 milyon dolar yatırım aldı.

BCB Group, 300 Milyon Dolarlık Yeni Yatırım Turu Planlıyor

BCB Group, Foundation Capital tarafından ortaklaşa yönetilen 60 milyon dolarlık A Serisi yatırım turunun tamamlandığını açıkladı. Bu yatırımın, bir Birleşik Krallık blok zinciri girişimi için şimdiye kadar ki en büyük A Serisi yatırım olduğu söyleniyor.

bcb group a serisi turdan 60 milyon dolarlik yatirim topladi

Foundation Capital ile birlikte başka bir ortak lider yatırımcı da vardı fakat bu yatırımcının ismi açıklanmadı. Ek olarak, Circle, Backed VC ve North Island Ventures da tura katıldı.

Girişim topladığı fonu ABD ve Singapur’da yeni ortaklıklar kurmak için kullanacak. Ayrıca, yeni getiri ürünü oluşturmak için de ekstra sermaye olarak değerlendirecek.

The Block‘un haberine göre, onuya dair konuşan BCB Group CEO’su Oliver von Landsberg-Sadie, şirketin irleşme ve satın alma hedeflerinin tamamına ulaşmak için daha da fazla para toplaması gerektiğini söyledi.

Şirketin halihazırda 300 milyon dolarlık başka bir finansman turunu araştırdığı de Landsberg-Sadie tarafından doğrulandı.

Yazar: Hazal Orta

Öğrencinin gerçek ihtiyacı başka!

Öğrencilere vergisiz telefon satışıyla ilgili haberler son günlerde ilgiyle takip ediyor. Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar satışı çoğu öğrenciyi sevindirdi. Şimdilik telefon ve bilgisayar araştıran öğrenciler, stokçu ve fırsatçılar kenarda bekliyor. Bakalım müjdeler yerini bulacak mı! Öğrencinin gerçek ihtiyaçları başka.Pardon “Parası az olan, lüks tüketim yapamayan, kira ve yol parasını düşünen öğrencilerin” ...

Bağlantıyı kopyala