Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

NFT Sanatçısı Pak, WikiLeaks ile İşbirliği Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT sanatçısı Murat Pak, tüm dünyada “Pak” ismiyle biliniyor. Pak, yeni bir NFT serisi başlatmak için WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange ile işbirliği yaptı. Censored isimli koleksiyon, 7 Şubat’ta piyasaya sürülecek.

NFT Sanatçısı Pak ve WikiLeaks El Sıkıştı

Ünlü dijital sanatçı Murat Pak “Pak”, dün WikiLeaks ile Way Holland Vakfı’nı destekleyecek bir NFT serisi başlatmak için işbirliği yaptığını açıkladı. 2003 yılında kurulan vakıf, WikiLeaks için milyonlarca bağış toplamıştı.

İşbirliği kapsamında oluşturulacak yeni koleksiyon Censored, 7 Şubat günü piyasaya sürülecek. Pak’a göre, koleksiyon, akıllı sözleşme verilerine dayalı olarak zaman içinde değişen bir görüntüye sahip dinamik sınırlı sayıda bir NFT içerecek.

Bu arada söz konusu işbirliği, WikiLeaks kurucusunun hapishaneden serbest bırakılması için yenilenen çabanın son parçası. 

Pak bir önceki koleksiyonu olan Merge’ü Aralık 2021’de yayımlamıştı. Nifty Gateway’de toplam 28.984 alıcıdan yaklaşık 92 milyon dolar değerinde satın alım yapıldı.

CryptoTimes‘a göre, şimdilik koleksiyonla ilgili daha fazla detay açıklanmadı. Ancak, önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Pak’ın NFT vizyonuyla Assange’ın gazetecilik dünyasındaki etkisinin birleşiminden nasıl bir koleksiyon çıkacak, kısa süre içinde göreceğiz.

Yazar: Hazal Orta

OpenSea, Arbitrum Nova Desteği Sunmaya Başladı

Dünyanın en büyük NFT pazar yeri olan OpenSea, kullanıcılara ve içerik üreticilerine olan desteğini genişletiyor. Şirketin Twitter hesabından yapılan son açıklamaya göre OpenSea artık Arbitrum Nova desteği kazandı. OpenSea Artık Nova Desteği Sunuyor Düşük maliyetle veri kullanılabilirliği sağlamak için tasarlanmış bir Layer 2 Blockchain çözümüdür. Bu Blockchain ağına NFT’leri entegre eden OpenSea ile kullanıcılar, dijital ...

Bağlantıyı kopyala