Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Kobe Bryant Adına Üç Farklı Metaverse Marka Başvurusu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Basketbol dünyasının efsane ismi Kobe Bryant, isminden söz ettirmeye hâlâ devam ediyor. İki yıl önce bir helikopter kazasında hayatını kaybeden ünlü basketbolcunun ailesi, Bryant’ın adını metaverse‘de korumaya çalıştığını söyleyerek, üç ticari marka başvurusunda bulundu.

Başvurular arasında giyim, mücevher, avatar, ifade, oyuncak ve ticaret kartları gibi dijital öğeler için “Kobe Bryant” ve “Mamba Forever” bulunuyor. Ek olarak Bryant’ın kızı Gianna’ya atıfta bulunulan “Mambacita” da başvurular arasında yer alıyor.

ak parti metaverse uzerinde toplanti gerceklestirecek

Kobe Bryant, Metaverse ile Ölümsüzleştirilecek

Bryant ailesi, iki yıl önceki ölümünden bu yana basketbol efsanesinin tüm ticari markalarına sahip olan şirket Kobe Inc. altında ayakkabı, giyim ve şaraba kadar geçen yıl boyunca sayısız ticari markanın tescilini yaptı.

Sporcular tarafından yapılan başvuruları izleyen Washington merkezli bir ticari marka avukatı olan Josh Gerben, konuy hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Metaverse’deki şeylerle ilgili olarak haklarını korumak için farklı şirketlerden ve ünlülerden bu çığ gibi ticari marka başvuruları oldu.”

Metaverse artan popülaritesi ile birlikte birçok iş alanında da kendisini gösteriyor. Son dönemde artan marka başvuruları ise bunlardan sadece biri.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Litentry (LIT) Coin Nedir?

Litentry, merkeziyetsiz ve gizlilik odaklı kimlik toplama bilgi işlem hizmetleri sağlayan bir ağdır. Kullanıcısının diğer zincirlerden kimlikleri toplamasına olanak sağlamaktadır. Litentry bir kimlik eşleştirme ve kimlik belirleme mekanizmasına sahiptir, bir bütün halinde merkezi olmayan kimlik ve kullanıcı etkinliği veri toplama altyapısından oluşmaktadır. Litentry kurucusu ve CEO’su Hanwen Cheng’dir. Platformun yerel kripto para birimi ise LIT’dir. ...

Bağlantıyı kopyala