Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Hester Peirce: SEC’in Kripto Düzenlemesi Bu Yıl Gelmeyecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Komisyon Üyesi Hester Peirce, SEC’in kripto para borsalarını düzenlemenin bir yolu olarak “kripto borsası” tanımını genişletmesini bekliyor, ancak komisyonun bu yıl resmi olarak doğrudan kripto düzenlemesi getireceğini düşünmüyor.

Peirce, Yahoo Finance’e yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Borsalar için önerilen geniş tanım, kapsanacaklarını düşünmeyen birçok potansiyel platformu kapsayacak ve bu, geleneksel güvenlik alanında olduğu kadar kripto alanında da var.”

hester peirce secin kripto duzenlemesi bu yil gelmeyecek 2

SEC’in Kripto Düzenlemesi Gecikebilir

Kripto paraları savunmasın nedeniyle “Crypto Mom” olarak adlandırılan SEC Komisyon Üyesi Hester Peirce, geçtiğimiz hafta bir borsayı neyin oluşturduğunun tanımını genişletmek de dahil olmak üzere, ticaret sistemlerini düzenlemeyi amaçlayan bir SEC önerisine karşı çıkmıştı.

Son olarak Peirce, SEC’in bu yılki gündeminde henüz kripto borsalarını veya genel olarak kriptoyu düzenlemek için herhangi bir resmi veya dolaylı bir öneri görmediğini belirtti.

Peirce ek olarak SEC’in yeni kurallar oluşturmak veya dijital varlıklara uyum sağlamak için mevcut kuralları ayarlamak yerine bu yıl yaptırım yoluyla düzenleme yaptığını gördüğünü de söyledi.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin Ay’a doğru yola çıktı

Türev borsası BitMEX, robotik firması Astrobotic Technology, Bitcoin Magazine ve Oxcart Assembly arasındaki bir ortaklık ile bir Bitcoin (BTC) ile yüklü bir cüzdan Ay’a hareketlendi. Fiziksel ağırlığı 43 gram olan dijital materyal “Ay’a gönderilen ilk finansal varlık” olarak tanıtıldı. Peregrine 1 uzay aracı, dün NASA’nın Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden havalandı. Bitcoin aynı saatlerde 45 bin ...

Bağlantıyı kopyala