Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Manchester United Efsaneleri, Futbol Merkezli DAO’yu Başlatacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Öncelikle DAO’lar, (merkeziyetsiz otonom organizasyon) akıllı sözleşme tabanlı yönetişim mekanizmaları olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte DAO yönetişim yapılarında, bir protokolün, platformun yönetişim tokenine ya da platforma yatırım yapabiliyorsunuz. Bu yüzden DAO’lar geniş topluluklar için önemli bir yere sahip diyebiliriz.

Eski Manchester United Oyuncuları Futbol Merkezli DAO Oluşturuyor

Eski Manchester United FC oyuncuları Gary Neville ve Paul Scholes, futbol taraftarlarının oyuncularla birlikte sporla ilgili yatırım projelerine katılmalarını sağlayacak bir DAO (merkezi olmayan bir organizasyon) oluşturulduğunu duyurdu.

Söz konusu olan futbol merkezli DAO, adını 1992’deki efsanevi kadrodan alan CO92 DAO olarak adlandıracak. Bunun yanında stratejik yatırım odaklı futbolla ilgili firmalara ve projelere odaklanacak. Ayrıca İki futbol efsanesi, DAO’yu oluşturmak için Singapurlu milyarder Peter Lim ve oğlu Kiat Lim ile işbirliği yaptı.

manchester united efsaneleri futbol merkezli daoyu baslatacak 2

Kiat Lim, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Şu anda bir dizi profesyonel futbol projesi fırsatlarını gözden geçiriyoruz ve önümüzdeki aylarda gelişmeleri açıklayacağız.

Ayrıca CO92 DAO‘nun amacı, dünya çapında spor meraklılarını birbirine bağlamak ve taraftarların sporla ilgili yatırımlar yapmasına olanak sağlamak.

Son olarak Gary Neville yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Benzersiz spor projelerine erişimimiz var ve hayranlarla birlikte değer yaratmak için birlikte çalışmak istiyoruz.

Yazar: Sena Karakılıç

2021’de Kripto Para Hackerları, 9,8 Milyar Ele Geçirdi

SlowMist’in yıllık raporuna göre; 2021 yılı kripto para piyasası için en başarılı yıllardan biri oldu. Her ne kadar 2021 yılı kripto sektörü için başarılı olsa da ne yazık ki kripto para hackerları güvelik ihlalleri ile birlikte sektöre 9,8 milyar dolarlık bir kayıp yaşattı. Kripto Para Hackerları Güvenlik Açıklarından Yararlandı SlowMist’in yıllık raporuna göre; blok zincirinde ...

Bağlantıyı kopyala