Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Ubisoft, Rabbids Serisi için The SandBox ile Ortak Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse sektörü küresel olarak hızla büyümeye devam ediyor. Daha önce de sizlerde birçok kez dev şirketlerin metaverse adımlarını paylaşmıştık. Son olarak bunlara bir yenisi daha eklenmiş durumda. Öyle ki oyun devi Ubisoft, oyun serisi Rabbids için metaverse projesi The SandBox ile ortaklık kurdu.

the sandbox metaverse gelistirme programi baslatti

Ubisoft Rabbids Oyununu The SandBox ile Metaverse’e Taşıyor

Metaverse platformu The Sandbox, oyun yapımcısı Ubisoft ile yaptığı ortaklık ile dikkatleri üzerine çekti. Ek olarak Ubisoft ise ortaklık ile birlikte metaverse çalışmalarını hızlandırmış durumda. Öyle ki şirket Rabbids karakterlerinin ve öğelerinin ‘voxelized’ versiyonlarını oluşturmaya başladı bile.

Ubisoft’un Yeni İş ve Ortaklıklar Kıdemli Müdürü Guillaume Mammi, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“The Sandbox, Rabbids dünya istilalarının uzun listesine eklenen yeni ve eğlenceli bir oyun alanı ve Ubisoft’un markaları için bir metaverse deneyimi denemesi için harika bir fırsat.”

Son olarak Ubisoft için NFT ve metaverse sektörünün yeni bir şey olmadığını belirtelim. Öyle ki şirket kendi NFT projesi Quartz ile oyuncularından tepki toplamış ancak çalışmalarına devam edeceğini açıklamıştı.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Çinli Yetkililer, Yapay Zeka Hizmetleri için Güvenlik İncelemelerini Zorunlu Kılacak

Son dönemde yapay zeka ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Çin’den bir hamle geldi. Çin, ChatGPT gibi yeni sohbet robotları ortaya çıkmaya devam ettikçe, operasyondan önce tüm üretken yapay zeka hizmetleri için yeni bir güvenlik incelemesi zorunluluğu getirmeyi planlıyor. Çin’de Yapay Zeka Hizmetleri için Güvenlik İncelemelerini Zorunlu Olacak Çin’de yerel makamlar, ...

Bağlantıyı kopyala