Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Teknoloji Devi Microsoft, Kripto ile İlgili İş İlanı Yayınladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto sektörünün, küresel olarak benimsenmesi ve popülaritesinin artması ile birlikte bu alandaki iş olanakları da artıyor. Bununla birlikte birçok büyük şirket de kripto alanında iş ilanlarını yayınlamaya başladı. Bu kez bir iş ilanı da teknoloji devi Microsoft‘tan geldi.

Microsoft, Kripto İş Geliştirme Direktörü Arıyor

Kripto para piyasası her geçen gün gelişmeye devam ederken büyük şirketler de bu alana yönelmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Microsoft da bugün resmi web sitesi üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. Microsoft, yayınladığı bu iş ilanıyla birlikte kripto para alanında iş geliştirme yönetici aradığını duyurdu.

teknoloji devi microsoft kripto ile ilgili is ilani yayinladi 2

Microsoft‘un yayınladığı iş ilanındaki kriterlere bir göz atalım. Söz konusu iş ilanı için başvuran kişinin özellikle mühendislik planlarını ve ürün fikirlerini etkileyecek veri odaklı stratejiler oluşturması isteniyor. Bunun yanında, karmaşık ortaklıkları ve satın almaları belirleyerek değerlendirmesi ve yapılandırması bekleniyor. Ayrıca ilanda dikkat çeken bir kavramda web 3.0 teknolojisi oldu.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Microsoft, geçtiğimiz haftalarda metaverse dünyasına da giriş yapmıştı. Şirket oyun devi Activisiyon Blizzard‘ı 68.7 milyar dolar karşılığında satın aldığını duyurmuştu.

Yazar: Sena Karakılıç

Xuirin Finance’in ön satışının birinci aşaması tamamlandı

Xuirin Finance, tüm mevcut tokenlerin tamamen satıldığı 1. aşama ön satışının başarıyla tamamlandığını duyurdu. Bu başarı, geleneksel finans ile gelişmekte olan Web3 alanını birleştirmeyi amaçlayan Xuirin vizyonuna duyulan artan ilgiyi ve sağlam topluluk desteğini vurguluyor, böylece blokzincir teknolojisine erişimi demokratikleştiriyor. Tükenen bir ön satış: Sözün ve potansiyelin kanıtı Xuirin tokeninin 1. aşama ön satışına gösterilen ...

Bağlantıyı kopyala