Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

DeFi Protokolü DEGO Finance Hacklendi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yakın zaman önce faaliyete geçen DeFi protokolü DEFO Finance, bugün üzücü bir haber verdi. Platformun Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, DEGO Finance hacklendi.

DEGO Finance Hacklendi, Zarar Belli Değil

Bu sabah “DEGO Finance hacklendi” haberleri gündeme geldi. Ekip, uğradığı saldırıyı Twitter hesabı üzerinden duyurdu. DEGO, mevduatlarını kapatmak için Binance gibi büyük borsalarla iletişime geçti. Atılan tweette, DEGO’nun hack’i tespit ettiği, UniSwap ve PancakeSwap’ta likidite sağlayan adresin ele geçirildiği söylendi. Ayrıca ekibin sağladığı DEGO çiftleri likiditesinin de çekildiği öğrenildi.

DEGO, Binance’in yanında Kucoin ve Gate.io ile de iletişime geçtiklerine dikkat çekti. Çıkan haberlerinden ardından DEGO Finance (DEGO), yüzde 7,5 düşüşle 3,92 dolardan işlem görmeye başladı. DeFi protokolünün kripto para birimi DEGO, haberin yazımı itibariyle, CoinMarketCap verilerine göre, 3,90 dolardan işlem görüyor. DEGO, değer bakımından Bitcoin’in lider olduğu listenin 673. sırasında konumlanıyor.

defi protokolu dego finance hacklendi 2

Bu arada şimdilik hack sonucunda ortaya çıkan zararın büyüklüğü ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Şirket çalışmalarına devam ediyor. Muhtemelen zarar netleştiğinde yine Twitter üzerinden kullanıcılara bir bilgilendirme yapılacaktır.

Yazar: Hazal Orta

SEC, Twitter’dan Spam Hesap Tespit Metodolojisini İstedi

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, yakın zaman Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak istemiş, devamında ise Twitter’ın bot ve spam hesaplar konusunda yalan söylediğini belirterek Twitter’ı satın almak işleminden vazgeçmişti. Bunun üzerinde tüm gözler Twitter ve bot hesaplara çevrilmişti. Son olarak SEC, Twitter‘dan spam ve bot hesapları nasıl tespit ettiklerine dair metodolojiyi açıklamasını istedi. SEC, Twitter’ın ...

Bağlantıyı kopyala