Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Meta, CEEK’in Kurucusuna Destek Verdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ethereum platformunda çalışan Ceek VR (CEEK), bu kez Meta’dan destek aldı. Facebook’un metaverse vizyonu kapsamında isim değiştirmesinden sonra Meta ismiyle anılan şirket, CEEK CEO’su Mary Spio’nun attığı bir tweete yanıt verdi.

meta ceekin kurucusuna destek verdi 2

Meta’dan CEEK’e Destek Cevabı

Ceek VR (CEEK) CEO’su Mary Spio, Twitter üzerinden metaverse ile ilgili bir paylaşım yaptı. AfroTECH’e bir röportaj veren Spio, sanal gerçeklik aracılığıyla içerik üreticilerini desteklemek istiyor. Spio paylaşılan röportajından bir kısmı sonrasında Twitter hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Metaverse’i herkes için erişilebilir kılmak istiyorum. Bir şeyi deneyimlediğinizde onun için yenilikler yaratabilirsiniz. Bunu deneyimlemek çok önemli, işte bu şekilde endüstriyi değiştiren teknolojiyi yaratabildim ve birçok hayatı etkileyebildim”

Bu tweete yanıt veren birçok isim oldu. Ancak içlerinden bir tanesi dikkat çekiyor: Meta.

Meta verdiği yanıtta şunları söyledi:

Metaverse herkes içindir! Biz heyecanlıyız. CEEK herkes için kapsayıcı bir meta veri deposu oluşturmaya çalışıyor!”

CEEK, CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazımı sırasındaki 0.000948 dolardan işlem görüyor. Fiyatın son 24 saat yüzde 22,24 oranında arttığını da belirtelim. Son 7 gündeki artış ise yüzde 39,22.

Yazar: Hazal Orta

Elon Musk, Twitter Yönetim Kuruluna Katılmayacak

Bilindiği üzere son birkaç gündür Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılacağı haberleri gündemdeydi. Söz konusu açıklama Twitter CEO’su Parag Agrawal’dan geldi. Parag Agrawal, Elon Musk‘ın platformun yönetim kurulunda yer almayacağını belirtti. Elon Musk, Twitter Yönetim Kurulu Üyeliğine Hayır Dedi Twitter CEO’su Parag Agrawal, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ın yönetim kuruluna katılamayacağını açıkladı. Agrawal ...

Bağlantıyı kopyala