Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Playboy, Radarına Metaverse’ü Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Playboy, meşhur tavşan logosunu dijital dünyaya yaymak için kolları sıvadı. Şirket, ilk olarak Playboy tavşanı logosunu temel alan bir dizi NFT oluşturmuştu. Şimdi ise sıra metaverse’e geldi. Çıkan haberlere göre Playboy, metaverse‘te bir malikane inşa etmek istiyor.

Playboy, Malikanesi ile Metaverse’e Girecek

Playboy, 11.953 adet dijital sanat eserinin OpenSea’de satışa çıkarmıştı. Rabbitars isimli koleksiyonda farklı tavşan karakterleri bulunuyordu. Dijitale olan ilgisini gösteren Playboy, şimdilerde ise metaverse’te bir malikane inşa etmenin yollarını arıyor. Konuya dair açıklama yapan isim Playboy CEO’su Ben Kohn oldu. Kohn, metaverse ile küresel bir kitleye ulaşabileceklerini düşünüyor. Kohn’un konuyla ilgili yorumları şu şekilde oldu:

“Metaverse Malikanesi, üyelik planımınızın bir parçası olacak. Yolun sonunda bizim de fiziksel malikanelerimizin de olduğu bir dünya görebiliyorum”

playboy radarina metaverseu aldi

Playboy daha önce en popüler metaverse platformlarında biri olan Decentraland’de partiler düzenlemişti. Ancak iş malikane inşa etmeye geldiğinde, şimdilik onun adresi bilinmiyor.

Şirketletin metaverse yolculuğu daha yeni başlıyor diyebiliriz. Samsung ve Adidas gibi devler aslında metaverse’te açtıkları mağazalarla öncü oldular. Bunun devamı da gelecek gibi. Platformlar ve şirketler, tüketicilerle olan çift yönlü iletişimi güçlendirmek ve çeşitlendirmek için bu tarafta da adından söz ettirmek istiyor.

Yazar: Hazal Orta

SPK şartları belirledi: Kripto borsalarında evrak mesaisi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), kripto borsaları için kuruluş şartlarını açıkladı ve borsalara süre verdi. SPK, 6362 sayılısı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 35/B maddesi uyarınca, kripto varlık alım satım platformlarının kuruluş şartları ve yönetim ilkelerine dair önemli düzenlemeler getirdi. SPK’nın belirlediği şartlar, platformların kuruluşlarına, ortaklarına, yöneticilerine ve sermaye biçimlerine dair kapsamlı talepleri bünyesine barındırıyor. SPK’nın yapmış olduğu ...

Bağlantıyı kopyala