Bitcoin (BTC) $ 62,039.62 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,420.44 0.01%
BNB (BNB) $ 561.62 0.03%
Solana (SOL) $ 143.62 0.29%
XRP (XRP) $ 0.529964 0.31%
Cardano (ADA) $ 0.348322 1.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108903 0.35%
Al veya Sat Paribu

OpenSea ve Metalink Ortaklığı Duyuruldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

OpenSea, Discord DM’leri aracılığıyla gerçekleştirilen saldırıları önlemek adına NFT iletişim platformu Metalink ile ortaklık kurdu. Kullanıcıların koleksiyonlarının değerini görmesini ve gerçek zamanlı işlem akışını izlemelerini sağlayan Metalink, OpenSea’ye destek olacak.

OpenSea‘nin resmi Discord hesabında müşteri hizmetleri temsilcisiymiş gibi davranan ve NFT sahiplerini kandırıp milyonlarca dolar çalmışlardı. OpenSea, şimdi Metalink ile birlikte çalışarak bu dolandırıcılık yöntemini azaltmayı planlıyor. Böylece cüzdanlarında belirli NFT’leri tutan kullanıcılar erişim sağlayacak. The Verge‘ün haberine göre, bunu yaptıklarında, teorik olarak potansiyel dolandırıcıları döngüden çıkaran kimliği doğrulanmış OpenSea destek temsilcileriyle bağlantı kurulacak.

opensea ve metalink ortakligi duyuruldu 2

OpenSea’nin topluluk başkanı Stevey Tromberg yaptığı açıklamada şunları söyledi:

NFT ekosistemiyle daha derin bir ilişki kurmaya çalışırken, OpenSea Metalink ile ortaklık yapacak. Amacımız, destek almak, geri bildirim sunmak, güncellemeler almak ve size daha iyi hizmet vermemize yardımcı olacak diğer bilgileri paylaşmak için OpenSea ile etkileşime girebileceğiniz doğrudan bir kanal oluşturmaktır”

Personel Metalink platformu aracılığıyla destek taleplerini ele almak için her gün birkaç saat harcayacak. İlk etapta Metalink’i destekleyen sayılı koleksiyon bulunuyor. Bunlar arasında Bored Ape Yacht Club, World of Women ve CyberKongz’u görüyoruz.

OpenSea’nin Discord sunucusu faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, burayı kullanmaya devam edecek. Ancak hassas iletişimleri için başka bir hizmete geçiş söz konusu olabilir.

Yazar: Hazal Orta

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dijital türk lirası açıklaması – Visa’nın Solana hamlesi

Haftanın öne çıkan gelişmelerini derlediğimiz Kripto Bülten, Melis Sarı’nın sunumuyla sizlerle. Bu hafta neler oldu? Küresel piyasaların gözü ABD’de tarım dışı istihdam verilerine çevrili. Fed’in yılın geri kalanında faiz artırımına gitmeyeceği öngörüleri güçlendiğinden dolayı küresel piyasalarda, ABD tarım dışı istihdam verileri takip ediliyor.  Bu hafta neler oldu?  İlk olarak haftaya başlarken Bitcoin fiyatı 25 ve ...

Bağlantıyı kopyala