Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

BTC Analisti David Puell, ARK Invest Ekibine Katılıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Cathie Wood’un yatırım fonu ARK Invest, bu kez bir yatırım değil transfer haberiyle gündeme geldi. Bitcoin (BTC) zincir üstü analistlerinden biri olan David Puell, kripto araştırmacısı olarak ARK Invest‘in bünyesine katıldı.

BTC Analisti David Puell, ARK Invest’le Çalışacak

ARK Invest, önde gelen Bitcoin (BTC) zincir analistlerinin birini bünyesine kattı. The Puell Multiple ve Bitcoin’s Market-Value-to-Realized-Value (MVRV) Ratio göstergelerini yazan David Puell, konuyla ilgili duyuruyu Twitter hesabı üzerinden yaptı. Puell, duyurusunda bu durumu “Bir rüyanın gerçekleşmesi” olarak tanımladı.

David Puell önümüzdeki günlerde ARK Invest‘te kripto ve zincir araştırmacısı görevine başlayacak.

Puell, yeni koltuğunda Bitcoin için zincir üstü analiz engellerini aşacağından son derece emin. Ayrıca Puell, Twitter’daki kullanıcı adını da @kenoshaking’den @dpuellARK’a değiştirdi.

Bu arada Puell’in imzasının olduğu göstergelerinin detaylarına da bakalım.

Puell Multiple, Bitcoin’in ABD doları cinsinden günlük ihraç değerinin 365 günlük hareketli ortalamasına bölünmesiyle hesaplanıyor. Madencilerin gelirini karakterize ediyor.

The Market-Value-to-Realized-Value (MVRV) ise Pazar Değerinin Gerçekleşen Değere bölünmesiyle hesaplanıyor. Temel bir değerleme metriği diyebiliriz. Bu metrik ile kullanıcılar şu anda Bitcoin’in (BTC) aşırı alınıp satılmadığını tahmin edebiliyor.

Yazar: Hazal Orta

Kripto Para Borsası Lemon Cash, Küçülme Kararı Aldı

Kripto para birimlerinde yaşanan düşüş ve ekonomideki sıkıntılar, kripto şirketlerini olumsuz etkiliyor. Arjantin merkezli kripto para borsası Lemon Cash küçülme kararı aldığını açıkladı. Lemon Cash İş Gücünün Yüzde 38’ini İşten Çıkardı Arjantin merkezli olan ve Arjantin ile Brezilya’da faaliyet gösteren bir kripto para borsası olan Lemon Cash, zorlu endüstri ortamı ve risk sermayesi piyasasında net ...

Bağlantıyı kopyala