Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Ukrayna’ya Kripto Bağışına CryptoPunk NFT Katıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ukrayna’ya kripto bağışı hızla ilerliyor. Rusya‘nın saldırılarına karşı koyabilmek için ekonomik destek talep eden ülke, büyük miktarda katkı aldı. Kriptoların önemli rol oynadığı kampanya çığ gibi büyüdü. En son bağışlar arasına CryptoPunk NFT de katıldı.

CryptoPunk #5364, salı günü Ukrayna’nın Ethereum cüzdanına transfer edildi. Bu dakika itibarıyla 33 milyon dolar olan toplam bağış miktarının şimdi daha da artması bekleniyor.

FX Street’te yer alan habere göre, söz konusu NFT, 200 bin dolar değerinde olabilir. Bu noktada Punk’ın, en son satıldığı Şubat 2021’de 31 bin 300 dolar satış fiyatı aldığını belirtelim.

Ukrayna’ya Kripto Bağışı Sivillere ve Askeri Alana Yönlendiriliyor

Ukrayna’nın 26 Şubat’ta bağış istemeye başlamasından bu yana hızla katlanan kripto destekler, ülke ekonomisini kurtarmaya çalışıyor.

Ülkede Dijital Dönüşüm Bakanlığı‘nın bağışları yönetmesine yardımcı olan Ukraynalı bir kripto borsası kurucusu Michael Chobanian, askeri donanım ve malzemeler için en az 14 milyon dolarlık bağışlanmış kripto paranın harcandığını söyledi. Chobanian’ın ifadesine göre malzemeler arasında siviller için gıda ve ısınma gazı da var.

Habere göre, buradaki NFT’nin nerede kullanacağı henüz açıklamadı ancak bağış, tam Harkov’daki askeri bina patlamaları zamanında bağışlar arasında önemli bir noktada yer aldı.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Tether’den BM suçlamasına tepki

Kripto para şirketi Tether, Birleşmiş Milletler’in (BM) suçlamalarına karşı çıkarak stablecoin USDT’nin suçlular tarafından kullanılan bir araç olduğu iddiasını reddetti. Tether ekibi, uluslararası kolluk kuvvetleriyle işbirliği yaptıklarını ve blokzinciri teknolojisinin yasadışı faaliyetleri tespit etmede önemli bir rol oynadığını belirtti. Şirket, şeffaf blokzinciri teknolojisiyle suçları takip etmeyi kolaylaştırdığını ve kripto para birimi ile ilgili suçlarla mücadelede ...

Bağlantıyı kopyala