Bitcoin (BTC) $ 62,424.73 0.37%
Ethereum (ETH) $ 2,439.39 1.16%
BNB (BNB) $ 564.95 0.57%
Solana (SOL) $ 145.41 1.75%
XRP (XRP) $ 0.533831 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.350741 0.19%
Dogecoin (DOGE) $ 0.11063 1.43%
Al veya Sat Paribu

CoinDCX, Hindistan’da Blockchain Eğitimlerine Katkı Sağlıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto borsası CoinDCX, Hindistan’daki öğrenci topluluğu arasında kripto alanında araştırma, geliştirme ve yeniliği keşfetmek için BITS Pilani Bilgisayar Bilimleri Bölümü ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile beraber CoinDCX‘in ülkede kriptonun daha derinden anlaşılmasını ve benimsenmesini teşvik eden Blockchain eğitimi girişimlerini destekleyecek.

CoinDCX, Blockchain Eğitimlerine Katkı Sağlamak İçin Ortaklık Kurdu

Hindistan merkezli kripto para borsası CoinDCX bugün yaptığı açıklamada, borsanın öğrenciler arasında kripto araştırma, geliştirme ve inovasyon için BITS Pilani Bilgisayar Bilimleri Bölümü ile ortaklık kurduğunu söyledi.

coindcx hindistanda blockchain egitimlerine katki sagliyor 2

Ortaklık kapsamında yıl boyunca 100’den fazla öğrencinin Blockchain teknolojisi konusunda eğitim alması bekleniyor. Giderek artan sayıda Hint eğitim kurumu, öğrencilerin ve profesyonellerin sektörde kariyer yapmalarını sağlamak için Blockchain ve kripto kursları sunmaya hazırlanıyor.

CoinDCX CEO’su ve kurucu ortağı Sumit Gupta konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Blockchain ve kripto, Hindistan gibi yüksek büyüme ve dijitale meyilli ekonomilerin büyüme ve gelişme hızını hızlandırmasına yardımcı olmak için önemli rollere sahip. Teknolojinin gelişmesine izin verilirse, insanların ve işletmelerin yaşamlarını iyileştirerek gerçek sosyo-ekonomik değişim yaratma konusunda büyük bir potansiyele sahiptir

Yazar: Sena Karakılıç

Meta’nın metaverse yatırımı henüz meyve vermedi

Sanal gerçeklik ve metaverse’ün popülerleşmesinin ardından ismini değiştiren sosyal medya devi Meta, 2023’ün son çeyrek bilançosunu açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 25 artışla 40,1 milyar dolar gelir elde etti. Meta, 2022’nin son çeyreğinde 32,2 milyar dolar kazanmıştı. Meta’daki gelir artışı net kâr kalemine de yansıdı. Bilanço raporuna göre net kârını geçtiğimiz ...

Bağlantıyı kopyala