Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Softbank’tan ‘NFT Alışveriş Merkezi’ Projesi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Z Holdings Corp., NFT ve PayPay hizmetine alan açıyor. Softbank NFT alışveriş merkezi ile küresel varlığını büyütmeyi planlayan dev şirket, 180 ülkede var olmayı hedefliyor.

Şirketin üst düzey yöneticisi, fintech birimi PayPay’in kullanıcılarını ikiye katlamak için büyük meblağlarda para harcadıklarını söyledi. Dolayısıyla şimdi Paypay’de 90 milyon kullanıcı hedefi var.

Japon devi, büyüme girişimleri için beş yıllık yaklaşık 500 milyar yen (4,3 milyar dolar) bütçe ayırdı.

SoftBank NFT Alışveriş Merkezi İle İlklerden Olacak

Gelirinin büyük kısmını mobil reklamlar ve harcamalardan elde eden Z Holdings hisseleri bu gelişme ile Tokyo’da kasım ayından bu yana en büyük gün içi kazancını gördü.

Z Holdings’in CEO’su Kentaro Kawabe, “Web3‘te hayatın tamamen farklı olduğu kesin. Bu adım, şirketin büyük büyüme fırsatını kaçırmasını istemediğimiz bir dünyanın habercisidir.” diye konuştu. Kawabe, satın alma ve birleşme anlaşmalarının devam edeceğinin de altını çizdi.

Şirket Rakuten‘den sonra Japonya’da, NFT ticaretini ilk benimseyenlerden olacak.

QR kodlarına dayalı bir ödeme hizmeti olan PayPay, SoftBank’ın başarılı yatırımlarından biri olmuştu.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Verifone ve BitPay Kripto Ödemelerini İçin Anlaştı

BitPay Salı günü yaptığı resmi açıklamada, Verifone’un mağaza içi ve e-Ticaret Bulut Hizmetleri platformlarında kripto para birimi ödemelerini etkinleştirmek için yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Blockchain ödeme teknolojisi altyapısını kolaylaştırmak için ödeme çözümleri sağlayıcısı, Verifone ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Kripto ödeme hizmetleri, ilk olarak bu yılın sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşterilere sunulacak. Verifone, en ...

Bağlantıyı kopyala