Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Güneydoğu Asya’nın Dev Spor Ayakkabı Pazarı Bitcoin Kabul Ediyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyası hızla büyümeye devam ederken ödeme seçenekleri arasında kripto ekleyen şirketlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Güneydoğu Asya’nın en büyük çevrimiçi spor ayakkabı satıcısı Novelship, artık ödeme olarak Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimlerini kabul ediyor.

Güneydoğu Asyanin Dev Spor Ayakkabi Pazari Bitcoin Kabul Ediyor 1

Güneydoğu Asya’nın Novelship’i Bitcoin Kabul Ediyor

Güneydoğu Asya’nın spor ayakkabı, giyim ve koleksiyon ürünleri için en büyük çevrimiçi pazarı olan Novelship, bir basın açıklamasına göre artık ödeme olarak Bitcoin’i (BTC) onayladığını açıkladı. Novelship CEO’su Richard Xia, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Novelship’te, yalnızca platformumuza yeni teknoloji ve yenilikleri benimsemeye açık olmakla kalmayıp, aynı zamanda kullanıcılarımızı aktif olarak dinleyerek de nabzımızı tutmayı seviyoruz.”

Kriptonun hızla büyüyen genel kabulü, Novelship gibi şirketlerin, onlar için neyin önemli olduğunu anlamak için düzenli olarak müşterilerine doğrudan ulaşmasını sağlıyor. Kendinden önceki birçok şirket gibi, Novelship de ödeme yöntemlerine yönelik yükselen alternatifler hakkında geri bildirim almak için tüketici tabanına ulaşmaya karar verdi.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Paribu, Box Sekmesini ALICE ve TLM ile İşleme Açıyor

Kısa süre önce, Paribu Box’ın kullanıcılara sunulacağını duyurmuştuk. Paribu Box piyasası henüz geliştirme sürecinin erken aşamalarında olan kripto projelerin, vaatlerini henüz gerçekleştirmeyen ama umut vaadeden ve henüz erken dönem sayılabilecek varlıkların alım ve satımının yapılabildiği bir bölüm olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak, Paribu, Box sekmesinin ALICE ve TLM ile işleme açıldığını duyurdu. Paribu Box İlk ...

Bağlantıyı kopyala