Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Grayscale CEO’su, SEC’in Bitcoin ETF Başvuru Kararı için Umutlu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Varlık yönetimi şirketi Grayscale’in CEO’su Michael Sonnenshein, Londra merkezli finans gazetesi Financial News tarafından yayımlanan bir habere göre, spot bir Bitcoin borsa yatırım fonu almanın şu anda firmanın “bir numaralı” önceliği olduğunu açıkça belirtti.

Grayscale CEO'su, SEC'in Bitcoin ETF Başvuru Kararı için Umutlu

Grayscale CEO’su, SEC’in Bitcoin ETF Başvuru Kararının Olumlu Olcağını Düşünüyor

Bildiğiniz üzere ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Fidelity ve SkyBridge gibi büyük oyuncular tarafından öne sürülen bir spot Bitcoin ETF başlatmak için şimdiye kadar birçok teklifi reddetti. SEC, bu red kararlarının sektördeki yatırımcı koruma mekanizmalarının yokluğundan kaynaklandığını ise genel olarak sebepleri arasında gösterdi.

SEC şu anda Grayscale’in kural değişikliği önerisiyle ilgili kamuya açık yorumları kabul ediyor. Şubat ayında Bloomberg’den Eric Balchunas, görüşlerin büyük çoğunluğunun (kabaca yüzde 95) ürüne yeşil ışık yakılmasından yana olduğunu belirtti. Genel fikir birliği, SEC’in vadeli işlemlere dayalı birkaç Bitcoin ETF’sini zaten onayladığı gibi görünüyor, bu nedenle türevler yerine fiziksel Bitcoin’in değerini izleyen bir ürünü onaylamak mantıklı.

Ancak son olarak sözün SEC’e ait olduğunu belirtmekte fayda var.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Ethereum (ETH) Ağ Etkinliği Yüzde 48 Arttı

Santiment tarafından sağlanan verilere göre; Ethereum’un ağ etkinliği hareketlilik kazandı. Ağ etkinliği Ethereum’un fiyatı ile aynı oranı yakaladı. Ethereum (ETH), Ekim ayından bu yana yüzde 50’lik bir artış yaşarken, ağ etkinliği de yüzde 48 oranında büyüme gösterdi. Ethereum Ağ Etkinliği Performansı Kripto paralar her rallinin arkasında aynı ağ net büyümesini göstermeyebiliyor. Ancak Ethereum, Solana veya ...

Bağlantıyı kopyala