Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Bridgewater Kripto Fonu Yatırımına Başlıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

“Dünyanın en büyük hedge fonu” olan ABD‘li yatırım yönetimi şirketi Bridgewater, kripto fonu desteklemeye hazırlanıyor. İlk kez kripto yatırımı yapacak olan dev şirket, yönetimi altında 150 milyar dolarlık varlığa (AUM) sahip.

Coindesk’te yer alan habere göre, şirket yetkilileri şu anda kripto varlıklarına doğrudan yatırım yapma niyetinin olmadıklarını söyledi. Onun yerine Bridgewater harici bir aracı desteklemeyi planlıyor.

Bridgewater Kripto Fonu İçin Sinyalleri Daha Önce Vermişti

Bridgewater’ın kurucusu milyarder Ray Dailo, Bitcoin ve kripto paralarla ilgili daha önce birçok açıklama yapmıştı. Şirket, bu hamlesiyle diğer varlık yönetimi şirketlerini takip ediyor. Daha önce, Point72 ve Brevan Howard ve Marshall Wace aynı çizgide bir kripto fonu oluşturduğunu bildirmişti.

Coindesk’te yer alan habere göre, Bridgewater, bu yıl ilk yarı planında fonlarının küçük bir kısmını doğrudan dijital varlıklara dağıtmayı planlıyor.

Bir Bridgewater temsilcisi CoinDesk’e e-posta yoluyla “Pozisyonlarımız hakkında yorum yapmasak da, Bridgewater’ın aktif olarak kripto araştırmasına devam ettiğini ancak şu anda kriptoya yatırım yapmayı planlamadığını söyleyebiliriz” demişti.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

Elon Musk, Twitter İçin Kripto Ödemeleri Getirmeyi Planlıyor

Sosyal medya platformu Twitter, kısa bir süre önce kripto ödemeleri için destek eklemeyi planladığını açıklamıştı. Elon Musk’ın şirketi olan Twitter, söz konusu kripto ödemeleri için destek getirmeye hazırlanıyor. Twitter’a Kripto Ödemeleri Geliyor Geçtiğimiz aylarda sosyal medya platformu Twitter, Elon Musk tarafından satın alınmıştı. Twitter’ı bir süper uygulama haline getirmek isteyen Elon Musk, Twitter’ın ödeme sistemi ...

Bağlantıyı kopyala