Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

BlackRock CEO’su: Rusya-Ukrayna Krizi Dijital Paralara Yönelimi Hızlandırabilir

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’li lider varlık yöneticisi BlackRock‘un CEO’su Larry Fink bugün yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna arasındaki krizin dijital para birimlerinin benimsenmesinin hızlandırabileceğini söyledi.

BlackRock CEO’su Larry Fink, Dijital Para Birimlerinin Önemine Değindi

Bilindiği üzere Rusya-Ukrayna arasındaki gerilim sırasında kripto para birimleri oldukça ön plana çıktı. Bu konu ile ilgili olarak bir değerlendirme de BlackRock CEO’su Larry Fink‘ten geldi. BlackRock CEO’su Larry Fink, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri gibi dijital para birimlerinin, Rus-Ukrayna savaşı sırasında tanık olunduğu üzere, uluslararası işlemleri halletmek için bir araç olarak kullanılabileceğini düşünüyor.

Larry Fink ayrıca savaşın ülkeleri fiat para birimlerine bağımlılıklarını yeniden düşünmeye ve alternatif olarak kriptoyu benimsemeye zorlayacağını söyledi. Bunun yanında müşterinin dijital para birimlerine ve sabit paralara olan ilgisinin artmasıyla BlackRock, bu konu hakkında araştırmalara başladı.

Fink, “Dikkatli şekilde dizayn edilmiş bir küresel bir dijital ödeme sistemi, kara para aklama ve yolsuzluk riskini azaltırken uluslararası işlemlerin gerçekleştirilmesini iyileştirebilir” dedi.

Yazar: Sena Karakılıç

Chainflip Labs, 10 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Zincirler arası merkeziyetsiz bir kripto borsası inşa eden Berlin merkezli girişim Chainflip Labs, risk sermayesi şirketlerinden 10 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı. Chainflip bugün yaptığı açıklamada, Framework Ventures, Blockchain Capital ve Pantera Capital’in şirketin öz sermayesi karşılığında fon sağladığını duyurdu. Bunun yanında herhangi bir değerleme ise ne yazık ki açıklanmadı. Chainflip Labs, Aldığı Yatırımı Ekibini Genişletmek ...

Bağlantıyı kopyala