Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Avalanche Summit’te Türk Projeleri ve Amber Group’un Türkiye Hedefleri

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Barselona’da gerçekleşen Avalanche Summit 2022 etkinliğinde son gün de geride kalırken küresel olarak birçok önemli isim de konuşama ve sunumlarını tamamladı. Etkinlikle Türkiye’den de birçok isim yer alırken, Amber Group’un Bölgesel Büyüme Lideri Başak Burcu Yiğit de sorularımızı cevapladı. Etkinlikteki Türk katılımcı sayısına değinen Burcu Yiğit, şu ifadelere yer verdi:

“Bu etkinlikten İnanılmaz memnunuz. En çok mutlu eden ise burada çok fazla Türk’ün olması oldu. Burada Türk’ü projeleri ile birlikte görmez bizi de çok gururlandırdı. Umarım Avalanche ekosistemi daha da ileriye gidecek.”

Yakın zamanda 3 milyar dolarlık değer ulaşan Amber Group, kripto konusunda büyük atılımlar yapmaya devam ediyor. Biz de Başak Burcu Yiğit’e Amber Group ile olan macerasını sorduk. Amber Group‘un Türkiye için güzel planları olduğunu belirten Burcu Yiğit, şunları paylaştı:

Avalanche Summitte Türk Projeleri ve Amber Groupun Türkiye Hedefleri2
Amber Group Bölgesel Büyüme Lideri Başak Burcu Yiğit

“Şu anda Whale Fin’in ürünü olan bir Wallet’ımız var. Türkiye’de bu ürünün kullanımını yaymayı planlıyoruz. Birçok sektörel müşteri ve varlık yönetimi kısımlarına da yönlendiren Amber Group, bu noktada kendisini bir kripto bank olarak konumlandırıyor. Türkiye’ye de güzel yatırımlar olacak, şimdilik yavaş yavaş ilerliyoruz.”

Elbette İstanbul Blockchain Women’ın yönetim kurulunda yer alan Burcu Yiğit’e Blockchain Women’ın geleceği hakkında neler planladıklarını sormazsak olmazdı. Yakın zamanda gerçekleştirilen NFT sergisi ile oldukça güzel adımlar attıklarını belirten Burcu Yiğit, şu detaylara yer verdi:

“Geçtiğimiz iki haftada Türkiye’nin ilk tematik NFT ve dijital art sergisini gerçekleştirdik. Sanatçılar ve teknoloji önderleri ile birlikte orada müthiş bir merkez kurduk. Bu organizasyonu daha ileri boyutlara taşımak istiyoruz.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

PancakeSwap (CAKE) Nedir?

PancakeSwap, kripto paraları borç vererek değerlendirmek üzerine tasarlanmış merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamasıdır. PancakeSwap bir kişi ya da kurum tarafından oluşturulmamıştır. Anonim geliştiriciler tarafından başlatılan bir projedir. PancakeSwap’in yerel tokenı CAKE’dir. Eylül 2020’de kullanıma açılmıştır. CAKE coin BNB Chain üzerine oluşturulmuş fayda ve yönetişim token’ıdır. PancakeSwap’teki IFO, yield farming ve diğer etkinliklere katılımda CAKE token kullanılır. ...

Bağlantıyı kopyala