Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının Dördüncüsü Gerçekleşti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain ve kripto para dünyasının tanınmış üç ismi; Paribu sponsorluğunda gerçekleştirilen canlı yayın serisi #KriptoVeteran’da buluştu.

Üçüncüsünün 1 Eylül’de gerçekleştirildiği #KriptoVeteran buluşmaları, dördüncü bölümü ile 6 Ekim Salı günü gerçekleştirilen canlı yayınla ekranlara geldi. Sektörün birbirinden değerli üç ismi; Cemil Şinasi Türün, Erkan Öz ve İsmail Hakkı Polat kripto para dünyasına ve gündeme dair önemli konuları ele aldılar.

Neler Konuşuldu?

KriptoVeteran buluşmalarının üçüncüsünün ana başlıkları şunlar oldu:

  1. ABD seçimleri ve Trump’ın COVID+ çıkması dünya ekonomisini nasıl etkileyecek? Bitcoin ve kripto paralar nasıl hareket edecek?
  2. ABD’de Bitmex’e dava açılması ve kurucularından birisinin tutuklanması ne anlama geliyor? Piyasalara etkisi ne olacak?
  3. Venezüela, ABD yaptırımlarını aşmak için ekonomisini kriptoparaları mı emanet ediyor? İlginç gelişmeler ve olası senaryolar
  4. Yeni Ekonomi Programı’ndan kriptopara piyasalarına vergi mi çıktı? İşin gerçeği ne?
  5. Kriptopara ekosisteminin DeFi’den sonraki yeni gözdesi Non-Fungible Token (NFT) nedir? Gelecekte hangi alanlarda kullanılacak?
  6. DeFi ekosisteminde neler oluyor? Ethereum ağındaki yüksek ücretler, alternatif platformları da harekete geçirdi. Bu işin sonu nereye varır?

Birbirinden önemli konuların konuşulduğu bu yayının tekrarını aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler!

Yazar: BTCHaber

Peter Schiff, Bitcoin’in Düşüş Eğiliminde Olduğunu Düşünüyor

Euro Pacific Capital CEO’su Peter Schiff, yaptığı Bitcoin yorumları ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez lider kripto para birimi Bitcoin’in son dönemdeki toparlanmasına rağmen hala düşüşe geçtiğine inanıyor. Peter Schiff: Bitcoin 10.000 Doların Altına Düşebilir Peter Schiff, zorunlu satış nedeniyle Bitcoin fiyatının hala 10.000 dolar seviyesinin altına düşebileceğini belirtti. Genel olarak yaptığı yorumlar ile ...

Bağlantıyı kopyala